FILMEZZUNK.HU
Kate Winslet 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

Kate Winslet 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

27277

3. A felolvasó (The Reader, 2008)

Michael (David Kross), a kamaszfiú hirtelen rosszul lesz az utcán. Segítségére siet egy nála jóval idősebb nő, akinek hálául felolvasni jár. A fiú beleszeret a Hannába (Kate Winslet), aki azonban egyszercsak eltűnik. Nyolc évvel később a már joghallgató Michael (Ralph Fiennes) bejár a bíróságra a náci háborus bűnösök pereire. Egyszercsak megpillantja a vádlottak padján a nőt, akibe beleszeretett.

A felolvasó (2008)

2. Titanic (1997)

A XX. század kezdetén megépítik a kor legnagyobb tengeri hajóját, a Titanicot. 1912. április 10-én a Titanic elindul Southampton kikötőjéből, hogy két megállással végül megérkezzen New Yorkba. A luxushajó a figyelmeztetések ellenére nem tudja elkerülni az ütközést egy jégheggyel, így két nappal az indulás után, fedélzetén több száz utassal elsüllyed.

Titanic (1997)

1. David Gale élete (The Life of David Gale, 2003)

A halálbüntetés ellen dolgozó aktivista, David Gale most épp a halálsoron várja kivégzését. A férfit egy kolleganője meggyilkolásáért ítélték el. A dolog mögött azonban több van, mint a sors iróniája. Gale meg van győződve róla, hogy bemártották, és valaki szándékosan akar megszabadulni tőle. Meggyőzi a rámenős riportert, Bitsey Bloomot, hogy derítse ki helyette, ki az igazi gyilkos, és mentse meg az életét.

David Gale élete (The Life of David Gale, 2003)

Így néz ki napjainkban az a bombázó színésznő, akit Bud Spencer jól elfenekelt a Nyomás utána! című filmben

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·