FILMEZZUNK.HU
Mindössze 12 éves volt, amikor meghalt - Az angyali gyerekszínész örökre beírta magát a film történetébe - Heather O’Rourke

Mindössze 12 éves volt, amikor meghalt – Az angyali gyerekszínész örökre beírta magát a film történetébe

7642

Mindössze 12 éves volt, amikor meghalt – Az angyali gyerekszínész örökre beírta magát a film történetébe

Habár nagyon kevés idő adatott meg neki, az angyali gyerekszínész örökre beírta magát a film történetébe. A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb és leghátborzongatóbb mozifilmje volt a Poltergeist – Kopogó szellem című horror. A film legfiatalabb főszereplője az akkor hétéves Heather O’Rourke volt, akit a producer, Steven Spielberg fedezett fel, amint édesanyjával ebédelt az MGM stúdiójában – néhány hónap múlva pedig felajánlotta neki Carol Anne Freeling szerepét a készülő moziban. O’Rourke a két folytatásban is eljátszotta a kísértetek által elrabolt kislányt.

Mindössze 12 éves volt, amikor meghalt - Az angyali gyerekszínész örökre beírta magát a film történetébe

Filmes pályafutásának tragikusan korán, 12 éves korában bekövetkezett halála vetett véget. Heather O’Rourke 1987 januárjában betegedett meg. A Kaiser Permanente Hospital orvosai félrediagnosztizálták, és Crohn-betegséggel kezelték. A gyógyszerektől felpuffadt az arca, január 31-én pedig súlyosabbra fordult az állapota, és mindent kihányt. Másnap, a kórházból való távozása során összeesett, majd szívrohamot kapott, és bár az orvosoknak sikerült újraéleszteniük, röviddel ezután elhunyt.

John Travolta szeretettel emlékezett elhunyt fiára – A kis Jett most lenne 30 éves

(Via Toppont)


Article Tags: · ·