FILMEZZUNK.HU
Így gyúrja ki magát félelmetesre Henry Cavill (videó!)

Így gyúrja ki magát félelmetesre Henry Cavill (videó!)

6454

Így gyúrja ki magát félelmetesre Henry Cavill (videó!)

Alaposan kigyúrta magát Henry Cavill az elmúlt évek alatt. A brit színésznek szüksége is volt az izomra, hiszen Supermanként kellett teljesítenie a filmvásznon. A színész 2007-ben, a Tudorok sorozatban még jóval vékonyabban tűnt fel, mint mostanság. Az azóta eltelt évek alatt többkilónyi izomtömeggel lett nehezebb. A testedzés felé kétségkívül a 2013-ban bemutatott Acélember című film indította el, akkor alakította először Superman szerepét.

Cavill Mark Twight személyi edzővel dolgozott, aki 2003-ban megalapította a Gym Jones edzőtermet. A Gym Jones nem egy nyilvános konditerem, kizárólag meghívásos alapon lehet bejutni, leginkább sportolóknak, katonáknak és szuperhősöket alakító színészeknek. Cavill négy hónapon keresztül dolgozott a személyi edzővel.

„Két hónapot edzettem saját magam, majd négy hónapot Markkal Los Angelesben”

– olvasható a színész korábbi nyilatkozata a henrycavill.org oldalon.

“Emlékszem, volt olyan feladat, amikor azt mondtam Marknak, hogy én kész vagyok, ezt nem tudom megcsinálni.”

Cavill heti öt napot edzett, szerdán és vasárnap pihent. Crossfit típusú edzéseket végzett, a különböző súlyzós alapgyakorlatok mellett futás is szerepelt az edzésprogramjában. Természetesen az étkezésnek is nagy szerepe volt abban, hogy Cavill elérje a kívánt izomzatot. A négy hónapos felkészülés alatt előfordult, hogy napi 5000 kalóriát kellett ennie. Mindennap hatszor étkezett. Reggelire általában tojást, zabot, almát evett. Napközben barna rizst, brokkolit, csirkemellet, tonhalat, banánt, tortillát, salátát fogyasztott. Az esti étkezéseire pedig túrót, tejet, pulykahúst, csicseriborsót, mandulát kapott, és mindig ivott fehérjeturmixokat is.

Cavill nem azok közé a színészek közé tartozik, akik kigyúrták magukat egy-egy szerep kedvéért, majd leeresztettek. A színész azóta is rendszeresen edz, az Instagram-oldalára is folyamatosan tölti fel az edzésvideókat.

Coming outolt Chris Evans testvére

(Forrás: csupasport.hu)


Article Tags: · · ·