FILMEZZUNK.HU
Horrorisztikus bevétel egy horror filmtől! - Box Office

Most már biztos: Jön a Boldog halálnapot 3!

4518

Most már biztos: Jön a Boldog halálnapot 3!

A Boldog halálnapot horrortörténet eddig két fejezettel kedveskedett a slasher és az időhurok koncepciók kedvelői számára. Hogy mennyire lettek jók a filmek, azt meghagynánk az olvasóknak, az viszont tény, hogy a Blumhouse sikerként könyvelte el a nézettségi adatokat. Ilyenkor persze rögtön felmerül, hogy érkezik-e újabb folytatás?

Boldog halálnapot! 2. (Happy Death Day 2U, 2019) [Kritika]

Jason Blum producer elárulta, hogy nemrégiben az előző két film rendezőjével, Christopher Landonnel tárgyalt egy potenciális harmadik részről.

“Találjátok ki, kivel ebédeltem tegnap? Mr. Christopher Landonnel. És vajon miről beszélgettünk? A Boldog halálnapot 3-ról. Átbeszéltük. Nem mondom azt, hogy dolgozunk rajta, de beszéltünk róla. Ezen pörgött mindkettőnk agya igazából. Nem mondom azt, hogy elkészítjük, de az sem, hogy nem készítjük el.”

Blum igazi szakmabeli veteránként keltette fel az érdeklődést úgy, hogy igazából semmi konkrétumot nem mondott. Landon egyébként még 2020-ban jelezte, hogy elkészült a harmadik rész vázlata, és hogy tudja, merre futtatná ki a történet folytatását, míg tavaly mi arról számoltunk be, hogy maga Jason Blum is nagyban dolgozik a filmen. Tervekből és elképzelésekből tehát nincs hiány, ám valami még továbbra is hiányzik a kirakósból, hogy a Blumhouse áldását adja a projektre.

Azt pletykálják, hogy Jason Momoa meleg lesz az Aquaman 2-ben

(via Androgeek)


Article Tags: · ·