FILMEZZUNK.HU
10 Hugh Jackman film, amit kár lenne kihagyni

10 Hugh Jackman film, amit kár lenne kihagyni

28656

6. A forrás (The Fountain, 2006)

Tommy minden idejét a kutatólaborban tölti, hogy megtalálja a felesége agyát megtámadó halálos kór ellenszerét. A nő már belenyugodott sorsába, és arra kéri férjét, fejezze be élete művét. Tommy helyzete kilátástalanná válik, letargiába esik, és hosszú utat kell bejárnia, hogy rájöjjön, miképp érheti el célját, míg végül beteljesedik az ezer éven átívelő történet.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

Tudtad, hogy…?

… eredetileg Brad Pitt és Cate Blanchett lett volna a két főszereplő? De a költségvetés annyira alacsonynak bizonyult, hogy az akkoriban még kisebb gázsit igénylő Hugh Jackman és Rachel Weisz mellett kellett dönteniük az alkotóknak.

5. Vasököl (Real Steel, 2011)

Charlie Kenton régen ünnepelt bokszoló volt, ma azonban már az emberfeletti erejű acélrobotok a ring sztárjai. Charlie jobb híján üzletkötőként keresi kenyerét, ám bevételei a hulladékfémekből csak az utazást fedezik, hogy eljusson a meccsek helyszínére. Helyzete kilátástalan, adósságot adósságra halmoz, és ennek tetejébe még fiára is vigyáznia kell a nyáron. Bár nincs ínyére, de együtt kezd dolgozni Max-szel. Tervük, hogy felépítenek egy olyan robotot, amiből bajnokot faraghatnak. A Vasököl névre hallgató robot lesz Charlie és Max utolsó esélye a visszatérésre.

Vasököl (Real Steel, 2011)

Tudtad, hogy…?

… Hugh Jackman-t Sugar Ray Leonard edzette és készítette fel, hogy hitelesen tudja alakítani az ex-öklöző figuráját?

4. Fogságban (Prisoners, 2013)

Keller Dover boldog családapa, feleségével épp hálaadási ebédre mennek barátaikhoz, a Birch házaspárhoz. Anna Dover és Joy Birch nagyon jó barátnők, és hajlamosak elkószálni a szülői tekintetek elől. A két fiatal lány már órák óta nem tért vissza egy sétáról, szüleik pedig sehol nem találják őket, így végül a rendőrséget is kihívják. A helyszínre érkező nyomozó az egyetlen nyomon elindulva letartóztatja a közelben parkoló gyanús lakókocsi sofőrjét, akit kellő bizonyítékok híján szabadon kell engednie. Keller Dover saját kezébe veszi az irányítást, csak egy cél lebeg a szeme előtt: megtalálni az embert, aki számára mindennél fontosabb.

Fogságban (Prisoners, 2013)

Tudtad, hogy…?

… a nyomozó, Loki nevét egy norvég mitológiai szereplő is inspirálta? A mitológia szerint Loki állhatatosan oltalmaz egy gyermeket egy óriástól, Skrymirtől.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·