FILMEZZUNK.HU
A 10 legviccesebb színészpáros, akiket nem árt ha ismersz

A filmtörténelem 10 legviccesebb színészpárosa

29536

8) Richard Pryor és Gene Wilder

1975-ben ügynöke küldött Wildernek egy forgatókönyvet, aminek a címe Super Chief volt. Wilder elfogadta a szerepet, és a film producereinek azt mondta, hogy a másik szerepre Richard Pryor volna a legalkalmasabb. Pryor elfogadta a szerepet a filmben, amit átneveztek, új címe Száguldás gyilkosságokkal („Silver Streak”) lett. Ez volt az első olyan film, amiben Wilder és Pryor együtt játszott. Innentől kezdve még további három filmben szerepeltek együtt, melyek közül a legismertebb a Vaklárma és Dutyidili volt. Pryor már több, mint 10 év “költözött el” az élők sorából, míg Wilder nem rég, két hónapja hagyott el bennünket.

Vaklárma (1989)

9) Jim Carrey és Jeff Daniels

Jim Carrey szingli pályafutása alatt is sokszor nevettetett meg bennünket, így nem hiába vált az egyik legszórakoztatóbb színésszé. Bár a Golden Globe-díjas Jim egyedül is zseniális volt, de amikor összeállt egy film erejéig (Dumb és Dumber – Dilibogyók) az Emmy-díjas Jeff Daniels-szel, akkor aztán történelmet írtak. Nem elég, hogy a Dumb és Dumber a 90-es évek egyik, ha nem a legjobb vígjátéka lett, de elmondhatja magáról, hogy az egyik legütősebb párost is fel tudja vonultatni, hiszen ritkán látott marhákat tudott összehozni.

Dumb és Dumber - Dilibogyók

10) Daniel Stern és Joe Pesci

Hiába az aranyos és furfangos Macaulay Culkin által játszott Kevin, amikor a Reszkessetek betörők első és második részében olyan gonosztevők vannak, mint Harry és Marv. A két velejéig romlott, de annál jóval idiótább betörő, azaz Joe Pesci és Daniel Stern sokunk Karácsonyát tették színesebbé, amit mi egyáltalán nem bánunk!

Daniel Stern és Joe Pesci

Emlékszel Chevy Chase lányára az Európai vakációból? Sajnos tragikus véget ért az élete

A lista természetesen saját véleményen alapszik! Ha nincs közte az a színészpáros, akiket te a legviccesebbnek tartasz, írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben és hamarosan pótoljuk.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·