FILMEZZUNK.HU
“Te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében" - Chuck Norris a Bibliából idézett az élet védelme érdekében

“Te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében” – Chuck Norris a Bibliából idézett az élet védelme érdekében

3898

“Te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében” – Chuck Norris a Bibliából idézett az élet védelme érdekében

Chuck Norris kiállt az élet védelme mellett. “Vajon az emberek többre becsülik az életet a bambusz szívószálaknál?” – ezt a kérdést tette fel a világhírű keresztény színész, Chuck Norris, miután egy új kutatás kimutatta, hogy az embereknek csak a 26%-a tartja teljes mértékben rossz dolognak az abortuszt. Norris a WND.com hírportáljára írt egy cikket, amelyben az Angus Reid Institute új kutatásának eredményére reflektált.

"Minden reggel olvasom a Bibliát" - Chuck Norris

A statisztikák szerint több ember tartja erkölcsileg helytelennek azt, hogy ha a Netflix fiókjukért nem fizetnek (46%), mint az eutanáziát (26%), vagy az abortuszt (20%). Norris rámutatott arra, hogy 51% szerint volt teljes mértékben helytelen a műanyag szívószálak használata.

“Tehát van olyan, aki eutanáziával véget vetett rokona életének, vagy elvetette a gyermekét, de úgy érzi, hogy jó ember, mert bambuszból és nem műanyagból készült szívószálat használ. Lemaradtam valamiről? Komolyan egy bambusz szívószál többet ér egy ember életénél?”

– tette fel a kérdést felháborodva cikkében Norris. Kijelentette, hogy az embereknek nem csak az anyagi dolgokkal kellene foglalkozni, hanem Amerika jövőjével és azzal, hogy az miattunk hogyan fog kinézni.

“A szaporodás számít, a babák jogai számítanak. Ebbe beletartozik az ő elvehetetlen joguk, amelyet maga a Teremtő adott nekik – ez pedig az élethez, a szabadsághoz és a boldogsághoz való joguk.”

– mondta Norris, aki kijelentette, imádkozik Joe Biden amerikai elnökért, hogy mindenre emlékezzen, amikor új rendeleteket hoz meg.

“A 139. Zsoltárban is hangoztatja a Biblia az emberi élet értékét. “Bizony te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében. Magasztallak, hogy csodálatosan megkülönböztettél. Csodálatosak a te cselekedeteid! és jól tudja ezt az én lelkem. Nem volt elrejtve előtted az én csontom, mikor titokban formáltattam és idomíttattam, mintegy a föld mélyében. Látták szemeid az én alaktalan testemet, és könyvedben ezek mind be voltak írva: a napok is, amelyeken formáltatni fognak; holott egy sem volt még meg közülük.”

– idézte a zsoltárt a színész.

A Herkules egykori sztárja, Kevin Sorbo állítja, hogy a keresztény hite miatt tiporták el Hollywoodban

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · ·