FILMEZZUNK.HU
Istenbe vetett hitének köszönheti Dennis Quaid, hogy leszokott a drogokról

Istenbe vetett hitének köszönheti Dennis Quaid, hogy leszokott a drogokról

2320

Istenbe vetett hitének köszönheti Dennis Quaid, hogy leszokott a drogokról

Dennis Quaid többször is nyíltan beszélt küzdelméről a függőséggel, most pedig arról osztotta meg gondolatait, tapasztalatait, milyen előnyökkel jár a józanság útján maradni.

Lindsay Lohan újra ellátogatott az Apád-anyád idejöjjön! forgatási helyszínére

Dennis Quaid az Apád-anyád idejöjjön című filmben

Hálás vagyok, hogy még mindig itt vagyok, hálás vagyok, hogy mindennap élhetem az életem” – mesélte az Apád-anyád idejöjjön sztárja a People-nek adott interjúban. A 69 éves színésznek akkor sikerült megszabadulnia függőségétől, amikor rátalált Istenre. Quaid elmondta, hogy írt egy vallásos dalt az édesanyjának, hogy így tudassa vele, hogy jól van, miután hosszú ideig küzdött a kábítószer-függőséggel.

„Ekkor kezdett el kialakulni Istennel a személyes kapcsolatom. Azelőtt még soha nem éreztem ilyet, annak ellenére, hogy keresztény családban nőttem fel.”

Dennis az 1970-es években vált ismert színésszé, és a mai napig szerepel filmekben. Ahogy több hírességet, úgy Quaidot is magával ragadta Hollywood fényűzése, a rengeteg szórakozás, így csöppent a kábítószerek világába. A színjátszás mellett, Dennis tehetséges zenész is, éppen lemezszerződést ajánlottak a bandájának, amikor a zenekar feloszlott, mert Quaid nagyon megbízhatatlan volt.

„Mindannyian az élet örömét keressük, és ezt a kábítószerek és az alkohol nagyon gyorsan megadja. Először minden csupa szórakozás, aztán felütik a fejüket az első problémák. A végén pedig nemhogy az élet örömét, de saját magadat is elveszíted. Az, amit igazán keresünk, az élet öröme, a mi ajándékunk, az Istennel való kapcsolat, ami mindannyiunk számára megadatott.”

Elképesztően jóképű férfi lett Meg Ryan és Dennis Quaid fiából: Jack Quaid már 31 éves

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · · ·