FILMEZZUNK.HU
Rebel Wilson kitálalt: akarata ellenére kényszerítették, hogy coming outoljon

Rebel Wilson italába egy szórakozóhelyen drogot csempésztek

1279

Rebel Wilson italába egy szórakozóhelyen drogot csempésztek

A tökéletes hang filmek sztárja, aki a közelmúltban a hatalmas fogyásával hívta fel leginkább magára a figyelmet, a közösségi médiát használta arra, hogy megossza a vele történteket, és felhívja a fiatalok – elsősorban a lányok – figyelmét arra, hogy nem árt elővigyázatosnak lenni, ha szórakozni mennek.

Rebel Wilson italába egy szórakozóhelyen drogot csempésztek

Rebel Wilsonnak saját bevallása szerint korábban soha nem volt hasonló élménye ahhoz, mint ami történt vele. A színésznő ugyanis egy jó nevű szórakozóhelyen próbálta elengedni magát és lazítani egy kicsit, amikor váratlanul lecsapott rá a rosszullét, így hazafelé vette az irányt, és csak másnap tudatosult benne, hogy valójában bedrogozták. A történtekről a Twitteren számolt be:

“Helló, srácok! Elsősorban a lányokhoz szólnék: kérlek, legyetek résen azokkal az italokkal kapcsolatban, amiket klubokban és bárokban fogyasztotok éjszakánként. Tegnap este egy trendi klubban szürcsöltem egy italt, amiről úgy gondolom, valaki „felturbózta” egy kicsit. Nagyon fáradtnak és zavarodottnak éreztem magam tőle. Biztonságban hazajutottam ugyan, de amikor ma reggel felébredtem, úgy éreztem magam, mint akit elgázolt egy kamion. Sosem gondoltam, hogy ez egyszer velem is megtörténik, de mégis megesett… Kérlek, nagyon figyeljetek oda, és ha furcsán éreznétek magatokat, jutassátok biztonságos helyre magatokat. Szerencsére én csak az ital egyharmadát ittam meg, így időben észrevettem, hogy valami nincs rendben, és hazamentem, mielőtt még kiütött volna.”

– írta a közösségi oldalon a színésznő.

Julia Roberts kitálalt: ki nem állhatta Hugh Grantet a forgatáson

(Via Starity)


Article Tags: ·