FILMEZZUNK.HU
Robert De Niro lett majdnem minden idők legismertebb betörője

Robert De Niro lett majdnem minden idők legismertebb betörője

3089

Robert De Niro lett majdnem minden idők legismertebb betörője

Már több, mint 30 év telt el, mióta Macaulay Culkin megmutatta a világnak, hogy egy betörés hogyan válhat a család szórakozására. 1990-ben, amikor bemutatták a Reszkessetek, betörők! című filmet, pontosan 476.7 millió dollárt hozott a konyhára. Ez hatalmas összeg bármilyen film esetében, nemhogy egy vígjátéknál, ami az amerikai humor szerint készült, ezért nem volt biztos, hogy mindenhol viccesnek találják. Bemutatása után egyből kedvenc lett, és 12 hétig uralta a mozikat, már jóval azután, hogy az emberek lebontották a karácsonyi dekorációkat. Na de azt tudtátok, hogy majdnem más, ma már világsztárrá váló színész játszotta a filmben kultikussá váló szerepeket?

Például Robert De Niro is a jelöltek között volt Harry szerepére. Természetesen már nehéz elképzelnünk bárki mást Harry szerepére, mint Joe Pescit. A készítők viszont válogattak, Jon Lovitz és Robert De Niro is versenyben volt a morcosabbik rabló szerepére. De rajtuk kívül is voltak még érdekes jelöltek, többek között Kevin apjának, Peter McCallister szerepére. Olyan neveket néztek ki először, mint Tom Hanks, Harrison Ford, Bill Murray, Jack Nicholson, Kevin Costner és Mel Gibson.

A kis Kevin anyját pedig Catherine O’Hara játszotta, pedig a szerepet nála ismertebb sztároknak is felkínálták. A színésznőnek nemcsak a filmben volt nagy családja, heten voltak testvérek, de neki már csak két fia született, 1994-ben és 1997-ben.

//Szerző: Spencer&Hill//

“Óriási visszalépés ez a nők számára” – Amber Heard az ítélet után


Article Tags: · · ·