FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön a Vérapó 2. része!

Biztossá vált, jön a Vérapó 2. része!

802

Biztossá vált, jön a Vérapó 2. része!

Minden jel arra mutat, hogy David Harbour Mikulása visszatér a vásznakra! Tommy Wirkola rendező is megerősítette, hogy a Universal karácsonyi sikere, a Vérapó folytatása már a fejlesztés korai szakaszában van, és a társ-forgatókönyvírók, Pat Casey és Josh Miller is visszatérnek.

Vérapó (2022) - Kritika

Az 1980-as évek klasszikus akciófilmjei mint például a Die Hard előtt is tisztelgő Vérapó főszereplője a Stranger Thingsből vagy a Hellboyból ismert David Harbour, aki Kris Kringle keményebb változatát alakítja, és egy seregnyi zsoldossal kénytelen szembeszállni, akik karácsony este ki akarnak rabolni egy családot.

“Igen, most simulnak ki a dolgok, de még kicsit ötletelünk. Még nagyon az elején vagyunk, de remélhetőleg nem túl sokáig fogunk dolgozni a forgatókönyvön, Pat és Josh lassan nekilátnak, és meglátjuk, mi sül ki belőle. Nagyon izgalmas az egész. Azt hiszem, mindannyian reméljük, hogy mivel a nézők jól fogadták, visszatérhetünk, és elmesélhetünk egy másik történetet. Én biztosan nagyon örülnék neki.”

– mondta Tommy Wirkola, a rendező. A film, amely világszerte több mint 75 millió dollárt hozott, a karakter sokkal tágabb univerzumára utalt, beleértve a Szent Miklós véres eredettörténetét, aki életét fosztogató északi harcosként kezdte, mielőtt felfedezte volna a varázslatos puttonyt. És hogy mi vár ránk a folytatásban?

“Nem láttuk az Északi-sarkot, nem láttuk a manókat, nem láttuk a Télanyut. És az első film is csak egy helyszín volt, egy kastély. Szeretnénk megpróbálni egy kicsit nagyobbat alkotni – nem túl sokat, de bővíteni a világot és a karaktereket, [miközben megőrizzük] ugyanazt a humort”.

Vérapó (2022) – Kritika

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · ·