FILMEZZUNK.HU
Romy Schneider lánya már 46 éves - Sarah így fest most

Romy Schneider lánya már 46 éves – Sarah így fest most

9908

Romy Schneider lánya már 46 éves – Sarah így fest most

Romy Schneider, a 20. század egyik legnépszerűbb színésznője tragikusan fiatalon, csupán 43 évesen hunyt el még 1982. május 29-én. A Sissi – A magyarok királynéjának szép sztárja nem volt túl szerencsés a szerelemben, Alain Delont bár szenvedélyesen szerette, végül nem keltek egybe. Harry Meyen és Daniel Biasini felesége is volt, bár a frigyek nem tartottak túl sokáig, mindkettejüknek egy-egy gyermekét köszönheti. Meyentől egy fia született, David, aki sajnos 14 éves korában elhunyt, amikor megpróbált mostohaapja kerítésén átmászni, így csak egyetlen lánya maradt, Sarah Biasini. A lány csupán négyéves volt, amikor elveszítette édesanyját.

Így néz ki Romy Schneider egyszem lánya: a 43 éves Sarah kiköpött édesanyja

Romy Schneider egyszem kislányával

Sarah július 21-én volt 46 esztendős, bár színésznőként dolgozik, az utóbbi években az anyaság vette át a szerepet az életében. Kislánya, Anna 2018-ban látta meg a napvilágot. Amikor még a gyermekével volt várandós, akkor jött az ötlet, hogy könyvet írjon, ami végül Franciaországban 2021 januárjában jelent meg. A kiadvánnyal kapcsolatban több médiumban is szerepelt, emellett interjúkat is adott.

Romy Schneider lánya már 46 éves - Sarah így fest most

Biasini a La beauté du ciel könyvében megnyílik, és feltárja az anyához, a halálhoz és a szeretethez való viszonyát. Olyan kérdéseket feszeget benne, amelyek arról szólnak, hogyan tud az ember úgy felnőni, hogy már négyévesen elveszíti édesanyját. Egyáltalán hogyan lehet meggyászolni egy olyan embert, akit az egész világ bálványoz? Mindemellett ő hogyan tud jó édesanyává válni?

Romy Schneider lánya már 46 éves - Sarah így fest most

Alain Delon és Romy Schneider a 20. század leglegendásabb sztárpárja volt – Ritkán látott fotókon az egykori sztárpár

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·