FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még a Rendőrakadémia egykori bombázójára? Friss fotóin egyszerűen felismerhetetlen - Colleen Camp

Emlékszel még a Rendőrakadémia egykori bombázójára? Friss fotóin egyszerűen felismerhetetlen

12238

Emlékszel még a Rendőrakadémia egykori bombázójára? Friss fotóin egyszerűen felismerhetetlen

Colleen Camp 1953. június 7-én született a kaliforniai San Franciscóban, az Egyesült Államokban. A középiskola elvégzése után a Los Angelesben található Valley College-ben és a Kaliforniai Állami Egyetemen tanult tovább, ahol angol szakon tanult, és színházművészet volt a mellékszakja. Hogy fizetni tudja egyetemi tanulmányait, hétköznap esténként és hétvégenként a Busch Gardensben szórakoztatta a vidámpark közönségét. Eltökélt szándéka volt, hogy színésznő lesz, magánúton énekórákat és színészleckéket vett. Egy tehetségkutató ügynöknek köszönhetően reklámszerepeket kapott, majd szerepelt Gallo bor és a Touch of Sweden kézkrém országos televíziós reklámjában is.

Te jó ég, mi lett vele!? A Rendőrakadémia egykori bombázójára ma már rá sem ismernél

Filmes pályafutása a hetvenes évek derekán vette kezdetét, karrierje az évtized végén kezdett el felívelni. Emlékezetes filmjei közé tartozik a Halálos játszma, a Lány a völgyből, a Smokey és a Bandita 3, a D.A.R.Y.L. – A múlt nélküli fiú, de a legtöbben a Rendőrakadémia filmekből ismerhetik, mint a dögös nyomozónő.

A Rendőrakadémia egykori bombázójára ma már rá sem ismernél - Colleen Camp

A színésznő 1986-ban hozzáment John Goldwynhez, a Paramount filmcég igazgatójához. Házasságukból egy lányuk született, ám a pár 2001-ben vált el egymástól. Napjainkban is aktívan tevékenykedik a filmes szakmában, legutóbb a Mark Wahlberg főszereplésével készült Spenser az igazság nyomában című filmben szerepelt.

A 220 fős stábból 91-en vesztették életüket, köztük az Oscar-díjas John Wayne is


Article Tags: · ·