FILMEZZUNK.HU
Thandie Newton kitálalt: Elmondása szerint rémálom volt a közös munka Tom Cruise-al

Thandie Newton kitálalt: Tom Cruise durván megalázta a forgatáson

10124

Thandie Newton kitálalt: Elmondása szerint rémálom volt a közös munka Tom Cruise-al

Thandie Newton visszaemlékezett egy közös filmjükre, és elárult pár igen kellemetlen részletet. Tom Cruise-ról egyébként már több kollégája is állította, hogy igencsak dominánsan viselkedik a fogatások alkalmával, és habár nagyon profi, elég nehéz vele együtt dolgozni.

Thandie Newton kitálalt Tom Cruise-ról: rémálom volt a közös munka

Thandie Newton és Tom Cruise

Thandie Newton a Vulture magazinnak mesélt a Mission: Impossible II című közös filmjükről, amelynek során komolyan próbára tette az idegrendszerét a színész. Newton szerint Cruise-nak van egyfajta “mindent jobban tud mindenkinél” hozzáállása, amely egyáltalán nem volt neki segítség. Az egyik közös jelenetük forgatása során Cruise annyira elégedetlen volt Newton játékával, hogy rengetegszer újrapróbálta vele a párbeszédet. Amikor pedig még ez sem tűnt számára megfelelőnek, Tom kijelentette, hogy ő jobban tudja, hogyan kellene a színésznőnek mondania a sorokat, ezért cseréljenek szerepet a próba erejéig.

“Szóval leforgattuk az egész jelenetet úgy, hogy én játszottam az ő szerepét – higgyétek el, addigra az ő szövegét is tudtam. Egyáltalán nem volt segítségemre… Nem tudok elképzelni ennél megalázóbbat. Beledöngölt egyfajta terrorba és önbizalomhiányba. Igazán szégyenletes volt.”

– mondta a színésznő, aki azért hozzátette, ma már teljesen máshogy viselkedne egy ilyen helyzetben. Akkor ugyanis nagyon érzékeny és törékeny lelkiállapotban volt.

18 nagyszerű film, ha nehéz időszakon mennél keresztül

(Via Starity.hu)


Article Tags: · · ·