FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 70. születésnapját Jeff Goldblum – Íme 10 meglepő érdekesség a szülinapos színészről

Most ünnepli 70. születésnapját Jeff Goldblum – Íme 10 meglepő érdekesség a szülinapos színészről

10193

6. A függetlenség napja (1996) utolsó jelenetébe Jeff Goldblum majdnem belebetegedett, mivel annyiszor kellett megismételni a felvételt, ahol Will Smith-szel közösen büszkén szivaroznak, hogy a végén már undorodott tőle. Azért, hogy megoldják a szituációt, az egyik rendezőasszisztens tartotta izzásban a szivart addig, amíg el nem hangzott a „felvétel!” utasítás.

A függetlenség napja (1996)

7. A színészet mellett Goldblum több reklámfilmben is szerepet vállalt (Apple-termékek, Toyota, Procter & Gamble), sőt egy ír lottó-reklámban is feltűnt.

8. Egy ideig színészetet tanított az észak-hollywoodi Playhouse West-ben Robert Carnegie-val. A társulat néhány tagjával készítette el és rendezte meg a Little Surprises című rövidfilmet, amit Oscar-díjra jelöltek 1996-ban.

10 dolog, amit tutira nem gondoltál volna Jeff Goldblum-ról

9. Van egy jazz bandája, ami 2014-ben a Carlyle Hotelben lépett fel.

10. A színész kétszer nősült meg. Első felesége Patricia Gaul volt. 1980-1986-ig voltak házasok, majd 1987. november 1-jén feleségül vette a színésznő Geena Davist, akivel három filmben is együtt játszott (többek közt A légy című filmben). A pár 1990 októberében vált el.

10 dolog, amit tutira nem gondoltál volna Jeff Goldblum-ról

Akkor és most: Így néznek ki ma a Família Kft. egykori sztárjai

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása itt és itt)

//milos//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·