FILMEZZUNK.HU
10 Ryan Reynolds film, amit kár lenne kihagyni

10 Ryan Reynolds film, amit kár lenne kihagyni

44782

3. Deadpool (2016)

A Különleges Erők egykori katonája, Wade Wilson zsoldosként ténykedik. Miután átesik egy különleges kísérletet, hihetetlen változásokat tapasztal a testén: rendkívül gyorsan képes regenerálódni, bármi is érje. Elhatározza, hogy mebosszulja azokat, aki kis híján tönkretették életét. A ‘kettős személyiségből’ számos vicces szituáció és olykor kínos bonyodalom adódik, ám hősünk remekül veszi az akadályokat.

Deadpool (2016) - Ryan Reynolds

Tudtad, hogy…?

… Deadpool karakterét a képregény világban először 1991-ben mutatták be, méghozzá az Új Mutánsok lapjain? Érdekes módon, az őt alakító színész Ryan Reynolds karrierje is abban az évben kezdődött.

2. Hölgy aranyban (Woman in Gold, 2015)

Hatvan évvel azután, hogy a második világháború borzalmai elől menekülve elhagyta Bécset, az idős zsidó asszony, Maria Altmann (Helen Mirren) hosszú útra kel, hogy visszaszerezze a nácik által elrabolt családi kincseit, köztük Klimt híres festményét, Adele Bloch-Bauer I. portréját. Tapasztalatlan, de vakmerő fiatal ügyvédjével, Randy Schönberggel (Ryan Reynolds) hosszas küzdelem elé néznek, amelynek csataterét az osztrák elit világa és az amerikai legfelsőbb bíróság jelenti. Az út során Marianak a családjához kötődő, súlyos tényekkel is szembe kell néznie.

Hölgy aranyban (Woman in Gold, 2015)

Tudtad, hogy…?

… a Hölgy aranyban igaz történet? Egy asszony küzdelme, hogy visszaszerezze örökségét és igazságot szolgáltasson családjának.

1. Nász-ajánlat (The Proposal, 2009)

Margaret (Sandra Bullock) egy könyvkiadónál dolgozik, szereti a munkáját, de kanadai állampolgárként illegálisan dolgozik Amerikában. Amint ez kiderül, vissza akarják toloncolni hazájába. Margaret azt a tervet eszeli ki, hogy férjhez megy egy amerikai állampolgárhoz,  így már nem küldhetnék vissza. Leendő kiszemeltje, kollégája Andrew (Ryan Reynolds), aki meglepetésére hajlandó feleségül venni, hiszen a karrierje szempontjából is jól jön, ha ő a főnökasszony férje. A bevándorlási hivatal azonban nagyon szigorúan veszi a leendő pár ellenőrzését, ami mind Margaretet, mind Andrew-t váratlan helyzetek elé állítja.

Nász-ajánlat (Proposal, 2009)

Tudtad, hogy…?

… szerepeikkel ellentétesen míg Sandra Bullock amerikai, addig Ryan Reynolds kanadai állampolgár?

Ő Paul Walker ritkán látott lánya – A 24 éves Meadow Rain Walker csodálatos nővé vált

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon  kommentben, hogy neked mely Ryan Reynolds produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek és érdekességek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·