FILMEZZUNK.HU
10 Ryan Reynolds film, amit kár lenne kihagyni

10 Ryan Reynolds film, amit kár lenne kihagyni

44780

6. Az élet iskolája (School of Life, 2005)

Amikor pedig meghirdetik az év tanára díjért folyó versenyt, elhatározza, hogy ő is ringbe száll érte. Törekvése azonban nem mindenkinek nyeri el tetszését, különösen nem a zsémbes kollégának, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy legyőzze vetélytársát. Még tisztátalan eszközök alkalmazásától sem riad vissza.

Az élet iskolája (School of Life, 2005)

5. Sokkal több mint testőr (The Hitman’s Bodyguard, 2017)

A világ egyik legjobb testőre új megbízást kap. Egy bérgyilkost kell megvédeni, akinek tanúskodnia kell a Nemzetközi Bíróság előtt. Félre kell tenniük az ellentéteiket, hogy képesek legyenek eredményesen együtt dolgozni.

Sokkal több mint testőr (The Hitman's Bodyguard, 2017)

Tudtad, hogy…?

… a film szkriptje 2011-ben szerepelt a legjobb nem megfilmesített forgatókönyvek hollywoodi feketelistáján?

4. Mindenképpen talán (Definitely, Maybe, 2008)

Will Hayes (Ryan Reynolds) épp válófélben van, amikor kislánya, a tízéves Maya (Abigail Breslin) elkezdi faggatni őt arról, hogy mit csinált a házasság előtt, és hogyan ismerte meg a feleségét. Will végül beadja a derekát, és mesél a lánynak a múltjáról, de megváltoztatja a szereplők neveit. Maya feladata, hogy a történet alapján rájöjjön arra, ki az anyukája. Ahogy egyre többet hall a kislány, úgy érti meg, hogy a szerelem nem is olyan egyszerű.

Mindenképpen talán (2008)

Tudtad, hogy…?

… a telefonszám (212-664-7665), amit Elis ad meg Davidnek, valójában a Universal egyik száma, ami a stúdió több más filmjében is feltűnt már?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·