FILMEZZUNK.HU
Az eredeti szereplőkkel jöhet az Alita 2!

Az első rész rendezője elárulta, hogy már tervezik az Alita 2. részét!

13252

Az első rész rendezője elárulta, hogy már tervezik az Alita 2. részét!

Az Alita: A harc angyala 2019-ben meglehetősen megosztóra sikeredett, annyi viszont biztos, hogy a befejezés alapján lehetne számítani a történet folytatására. Mivel hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban nem érkezett, a rajongók évek óta könyörögnek egy második részért, ám ez vajmi keveset ér: az első részt rendező Robert Rodriguez szava talán többet nyom a latba.

Alita: A harc angyala (2019) - Filmkritika

Most a film rendezőjén volt a sor, aki szintén optimistán nyilatkozik arról, hogy a franchise kap még egy esélyt. A The Wrapnek adott interjújában elmondta, hogy minden a Disney-n múlik, hogy bizalmat szentelnek-e a folytatásnak.

“Igen, Jim (James Cameron – a szerk.) és én mindig arról beszélünk, hogy szívesen csinálnánk még egy Alitát. Azt a stúdiót [a 20th Century-t] megvette másik stúdió [a Disney]. Most kezdenek el filmeket készíteni. De egy ideig a 20th Century nem csinált semmit a filmekkel [köztük az Alitával se]. Azt hiszem, már rájöttetek, hogy elkezdtek filmet gyártani az utóbbi években. Nagyon szeretnénk megcsinálni [a folytatást].”

Az Alita: A harc angyala sikerrel szerepelt a kasszáknál, világszerte 405 millió dolláros bevétellel. A kritikusoktól azonban vegyes, de többnyire negatív kritikákat kapott. Cameron volt a film producere és társszerzője, ez pedig erős érv lehet amellett, hogy meggyőzzék a Disney-t a folytatásról, hiszen az egyik legnagyobb rendezőről van szó, aki éppen most termelt dollármilliárdokat a mikiegeres cégnek az Avatar: A víz útja című első folytatással.

Miért él Bradley Cooper 48 évesen még mindig az édesanyjával?

(Forrás: widescreen.hu)


Article Tags: · · ·