FILMEZZUNK.HU
Drew Barrymore nem hajlandó plasztikáztatni - A 48 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

Drew Barrymore nem hajlandó plasztikáztatni – A 48 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

2157

Drew Barrymore nem hajlandó plasztikáztatni – A 48 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

A sztárvilágban számtalan híresség veti alá magát valamilyen plasztikai beavatkozásnak, az idő múlásával sokan az arcukon végeztetnek el apróbb módosításokat, egyesek sajnos annyira túlzásba esnek, hogy pár év alatt teljesen felismerhetetlenre alakíttatják át magukat. Vannak viszont olyan ismert emberek is, akik plasztikaellenesek, közéjük tartozik például Drew Barrymore, aki a saját talk show-jában vallotta be, miért nem plasztikáztatta az arcát eddig.

Drew Barrymore nem hajlandó plasztikáztatni - A 47 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

Az idén 48. születésnapját ünneplő színésznő friss felvételein fantasztikusan néz ki, a Flower Beauty alatt futó saját sminktermékeit is gyakran ő maga reklámozza. Látszik, mennyire jól érzi magát a bőrében, és igyekszik másokat is arra bátorítani, hogy a természetesség mellett tegyék le a voksukat, ne dőljenek be a műdolgoknak.

“Sosem csináltattam meg semmit az arcomon, és nem is szeretnék ezzel próbálkozni. Bár úgy tartja a mondás, hogy soha ne mondd, hogy soha. Az a helyzet, hogy sokat törődöm az arcommal, és úgy érzem, hogy ez még mindig releváns az életemben. Ismerem magam, hajlamos vagyok a függőségre. Ha például ma kapnék egy botoxinjekciót, péntekre már úgy festenék, mint Jocelyn Wildenstein.”

– viccelődött a csodaszép színésznő.

Drew Barrymore nem hajlandó plasztikáztatni - A 47 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

Drew Barrymore nem hajlandó plasztikáztatni - A 46 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

Hírességek, akiknek köszönhetően a világ jobb hellyé válik

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·