FILMEZZUNK.HU
"Minden napomat imádkozással kezdem és imádkozással fejezem be" - Mark Wahlberg

“Az Istenbe vetett hitem az, ami átsegít a nehéz időszakokon” – Mark Wahlberg

5996

“Az Istenbe vetett hitem az, ami átsegít a nehéz időszakokon” – Mark Wahlberg

Az Orvlövész és a Túlélő sztárja, Mark Wahlberg inkább megy templomba, mint hogy megnézzen egy musicalt a Broadway-n. A színész azt is elmondta egy korábbi interjújában, hogy napjait mindig imádkozással kezdi és fejezi be.

16 híresség, aki nyíltan beszél az Istenbe vetett hitéről

“Erről szól az egész. Hisz ismersz, szeretem így kezdeni és befejezni a napomat”

– mondta Mark Wahlberg a The Christian Post újságírójának arra  kérdésre válaszolva, hogy miért ment templomba ahelyett, hogy megnézett volna egy musicalt, mialatt New Yorkban tartózkodott.

“Nagyon áldott és szerencsés vagyok. Az az odafigyelés, amivel a hitem és a családom felé fordulok segített hozzá rengeteg mindenhez, amit elértem. A veszteségekkel, kudarcokkal, csalódásokkal együtt, hiszen az élet nem könnyű”

– nyilatkozta. Nem ez az első alkalom, amikor Wahlberg hitéről tesz tanúságot a médiában. 2018 áprilisában örömmel számolt be több mint 10 millió Instagram követőjének arról, hogy lánya elsőáldozó volt. Egy korábbi interjújában a színész azt is bevallotta, hogy régebben hozott rossz személyes és karrierjét is érintő döntéseket, de reméli Isten szereti a filmeket és megbocsát neki. Wahlberg nevesítette is egy régebbi filmjét, a Boogie Nights címűt, melyben egy Dirk Diggler nevű pornósztárt játszott.

“Sosem szégyelltem megosztani másokkal a múltamat és a rossz döntéseket, amiket hoztam. Azt, hogy kapcsolatba kerültem bandákkal, hogy börtönbe kerültem, hiszen ezek meghatároznak engem egy bizonyos szinten. Ezért is próbálok annyit tenni, amennyit csak tudok, hogy segítsek a fiatalabb generációkon.”

A színész azt is elmondta, hogyan határozza meg mindennapjait katolikus hite.

A katolikus hitem az, ami horgonyként támogat mindent az életemben. A napi imáimban útmutatást kérek, és erőt a hivatásomhoz mint férj és mint apa

– mondta Wahlberg.

Pierce Brosnan elmondta, hogy Istenbe vetett hitének köszönhetően tudta átvészelni felesége és lánya halálát

(via 777blog.hu)


Article Tags: · · · · ·