FILMEZZUNK.HU
Alig fogod felismerni a Star Wars egykori gyereksztárját: mutatjuk, hogy néz ki most a kis Anakin

Alig fogod felismerni a Star Wars egykori gyereksztárját: mutatjuk, hogy néz ki most a kis Anakin

6960

Alig fogod felismerni a Star Wars egykori gyereksztárját: mutatjuk, hogy néz ki most a kis Anakin

Az 1989-ben született Jake Lloyd gyerekszínészként igen komoly sikereket ért el: a Hull a pelyhesben Schwarzenegger oldalán tűnt fel, de eljátszotta Neil Armstrong fiát is az Apollo 11-ben, mielőtt George Lucas felfedezte volna a Star Wars előzménytrilógiájának első részéhez. A Baljós árnyak miatt sokat bántották a fiút, aki emiatt 2001-ben vissza is vonult a színészettől.

Borzasztó élete lett a Star Wars Anakin Skywalkerének - így néz ki napjainkban! - Jake Lloyd

Mindössze tíz éves volt, amikor 1999-ben megkapta Anakin szerepét a Star Wars – Baljós árnyak című részében. A hatalmas sikernek köszönhetően fényes jövő állt előtte, űm Jake számára maga volt a pokol, amit az ifjú Anakin Skywalker szerepe hozott el neki, az éveken át remegve várt, majd világméretű csalódást okozó Baljós árnyak valósággal derékba törte az akkor még csak kilencéves Jake életét és jövőbe vetett hitét. A film hiába hozott egymilliárd dollárt (kb. 220 milliárd forint), a Star Wars-rajongók az első pillanattól gyűlölik a filmet, és az erkölcsi bukásért Jake-et tették felelőssé. Jake Lloyd előtt is bezárultak a kapuk, mert innentől csak a Star Wars videójátékokban tűnt fel a hangja, de Hollywood nem volt rá kíváncsi többé. A gyerekszínész próbált jó kapcsolatot ápolni a rajongókkal, de egy részüktől még mindig kapta a negatív kritikákat, majd végleg eltűnt.

Emlékszel a kis Anakinra a Star Warsból? Így néz ki napjainkban!

A neve akkor merült fel ismét, amikor 2015-ben letartóztatták Dél-Karolinában, amikor a rendőrség gyorshajtás miatt csak üldözéssel tudtak megállítani. Az üldözés során elvesztette az irányítást a jármű fölött és fának ütközött. Lloyd-ot jogosítvány nélküli vezetésért vádolták. Nagyon felelőtlenül vezetett, és ellenállt a letartóztatásnak is. 10 hónapos börtönbüntetésre ítélték, és korrekciós intézetben töltötte az idejét, egészen a közelmúltig, amikor szkizofréniával diagnosztizálták. Azóta pszichiátriai intézménybe költözött, ahol remélhetőleg megkapja a szükséges kezelést.

Istenbe vetett hitének köszönheti Dennis Quaid, hogy leszokott a drogokról

(Via Skubizo)


Article Tags: · · ·