FILMEZZUNK.HU
Meg sem ismernénk az utcán, ha szembejönne: így néz ki Mickey Rourke 2021-ban, 69 évesen

Mickey Rourke már 71 éves – Meglepődsz, hogy néz ki friss fotóin az egykori akciósztár

6036

Mickey Rourke már 71 éves – Meglepődsz, hogy néz ki friss fotóin az egykori akciósztár

Mickey Rourke 1952. szeptember 16-án született New York Államban. Mikor Mickey 6 éves volt, a családapa elhagyta a családot. A válás után édesanyja feleségül ment Eugen Addis rendőrtiszthez, akinek 5 gyermeke volt. A házasságkötést követően az egész család Floridába költözött. A környék meglehetősen veszélyes volt, ezért Mickey kipróbált néhány küzdősportot és az ökölvívást választotta. Majd bokszolóként kezdte a pályafutását, végül korunk egyik legjobb színésze lett, de a színészkedés mellett a bokszkesztyűt soha nem akasztotta szögre a mai napig.

Mickey Rourke a 80-as évek legsármosabb pasija volt, mára felismerhetetlenné vált

A sok meccsen Rourke egyre több csúnya ütést kapott be. 1995-re már az arca olyan súlyos sérüléseket szedett össze, hogy maga a színész is érezte, hogy tennie kell valamit, ha a bokszolás mellett továbbra is szeretne szerepeket kapni.  Miután vagyonokat költött plasztikai sebészekre, a korszak nem túl finom botox injekciós eljárásainak köszönhetően egy felpüffedt, kifejezéstelen arcú férfit hoztak ki belőle.

Rourke az évtized végére egyre szegényebb lett, sokszor a barátai segítették ki őt kölcsönökkel, és kénytelen volt egyre kisebb házakba, majd lakásokba költözni.  A kapcsolata ekkorra ment tönkre annyira feleségével,  Carré Otis-szal, hogy a válás mellett döntsenek. Az anyagi csőd Rourke-ot ismét visszazavarta a filmezéshez, egyre több szerepet vállalt.  Ahogy egyre több filmes lehetőség jött, úgy bízta magát egyre többször a plasztikai sebészek értő vagy inkább kevésbé értő kezeire.

Mickey Rourke a 80-as évek legsármosabb pasija volt, mára felismerhetetlenné vált

A jóképű, karizmatikus színész módszeres önpusztításával és plasztikai műtétek sorával érte el, hogy egy borzalmas kép alakuljon ki róla, mármint ami a külsejét illeti. Mostanában Mickey arca legalább két-háromévente megváltozik, és már nehezen követhető, hogy mi lesz a végleges változat.

Az évek során olyan egyedi stílusa lett az öltözködésben, hogy annak nincsen párja,  de egy biztos. Kutyáit imádja, és ahová csak tudja magával viszi őket.

Szerző: MéziMcFly

Biztossá vált, jön a Vérapó 2. része!


Article Tags: ·