FILMEZZUNK.HU
Gyerekkorunk 18 legkedvesebb filmje, amit sose felejtünk

Gyerekkorunk 18 legkedvesebb filmje, amit sose felejtünk

25244

13. Kincsvadászok (The Goonies, 1985)

Néhány fiú egy térképet talál, mely a rég halott Félszemű Willy kalózkapitány kincseinek rejtekhelyét jelzi. A víz alatt egy barlangban rá is találnak az elsüllyedt hajóra, ám a kincs holléte másokat is érdekel.

Kincsvadászok (The Goonies, 1985)

14. Három férfi és egy bébi (3 Men and a Baby, 1987)

Három barát éli gondtalan agglegényéletét Manhattanben, de egy napon egy csecsemőt találnak közös lakásuk ajtaja előtt, és tetszik, nem tetszik, kénytelenek gondjaikba venni az ártatlan gyermeket.

Három férfi és egy bébi (3 Men and a Baby, 1987)

15. Space Jam – Zűr az űrben (Space Jam, 1996)

Egy távoli bolygón Swackhammer (Danny DeVito) ördögi tervet eszel ki. Mivel vidámparkjából hiányoznak a vendégcsalogató látványosságok, elrabolja Tapsi Hapsit (Billy West) és társait. Tapsinak remek ötlete támad, kihívja fogva tartóit egy kosárlabda meccsre, s ha győznek, szabadon távozhatnak. A szerencsétlen kis szörnyeknek esélyük sincs nyerni, ezért ellopják a Föld legnagyobb kosarasainak tehetségét. A szörnyek drasztikus átváltozáson esnek át, a Bolondos Dallamok hőseinek segítségre lesz szüksége, amit meg is találnak Michael Jordan (Michael Jordan) személyében.

Space Jam - Zűr az űrben (1996)

16. Drágám, a kölykök összementek (Honey I Shrunk the Kids, 1989)

Salinski professzor kicsit lökött, de zseniális. Senki se tiszteli a munkáját, szomszédai egyenesen hülyének tartják, kollégái pedig gúnyolják elektromagnetikus zsugorítógépe miatt. Pedig nem röhögnének, ha látnák a prof gyerekeit! De nem láthatják, mert összementek. Olyan kicsire, hogy összesöprik őket az asztalra hullott morzsákkal együtt, és a kukába kerülnek.

Drágám, a kölykök összementek (Honey I Shrunk the Kids, 1989)

17. Hóbortos hétvége (Weekend at Bernie’s, 1989)

Amikor Larry és Richard leleplezi, hogy a cégnél visszaélés történt, mókás kedvű főnökük, Bernie meghívja őket egy hétvégére tengerparti luxus villájába. Arra azonban az elején a két fiú nem jön rá, hogy amikor ők beköltöznek, Bernie “kiköltözik”. Ami egy ragyogó hétvégének indul, végül gyilkosságba, románcba és mulatságos szerencsétlenkedések sorozatába fullad.

Hóbortos hétvége (Weekend at Bernie's, 1989)

18. Ovizsaru (Kindergarten Cop, 1990)

John Kimble (Arnold Schwarzenegger) egy kiváló rendőr, aki semmitől sem riad vissza, de most egy olyan feladattal kel szembenéznie, amire nem volt felkészülve. Egy nyomozás érdekében be kell épülnie egy óvodába. A derék rendőrnek huszonhárom gyerkőccel kell megbirkóznia, mindezt úgy, hogy inkognitóját nem fedi fel senki előtt. A beilleszkedés nehezen indul, de nincs az a feladat, ami kifogna Johnon.

Ovizsaru (Kindergarten Cop, 1990)

Ő volt a Szívek szállodája rosszfiúja – Milo Ventimiglia semmit sem vesztett a sármjából

Gyereknap alkalmából olvashattátok gyerekkorunk 18 legkedvesebb filmjét! Írd le nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy te melyik filmre vagy filmekre emlékszel vissza legszívesebben a gyermekkorodból.

(Gyerekkorunk kedvenc filmjeinek forrásai ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·