FILMEZZUNK.HU
Drew Barrymore elárulta az okát, hogy egy ideig miért nem akar filmet forgatni

Drew Barrymore elárulta az okát, hogy egy ideig miért nem akar filmet forgatni

895

Drew Barrymore elárulta az okát, hogy egy ideig miért nem akar filmet forgatni

Drew Barrymore parkolópályára tette színészkarrierjét: a híresség a SiriusXM műsorában elárulta, inkább gyermekeinek él és mostanában biztos nem akar filmet forgatni.

Drew Barrymore nem hajlandó plasztikáztatni - A 47 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

“Ha őszinte vagyok, a válasz nem. Nem akarok forgatáson lenni most, de ez változhat, amikor a gyerekeim idősebbek lesznek. Abbahagytam ezt a munkát, amikor a gyerekeim megszülettek, mert 11 hónapos korom óta ezzel foglalkoztam. Így tehát nem volt kérdés, hogy a filmkészítést leghátulra tettem, hogy jelen tudjak lenni és magam tudjam felnevelni a gyerekeimet. Nem akartam arról kérdezgetni egy forgatáson a bébiszittert, hogy vannak a lányaim. Úgy éreztem ez nem az én utam. Amikor ezt eldöntöttem, akkor kevésbé lett félelmetes, és lettek saját márkáim, írtam egy könyvet.”

– mondta Barrymore, akinek két kislánya van, a 10 éves Olive és a 8 éves Frankie. Drew hozzátette, 2017-től 2019-ig szerepelt a Dél-kaliforniai diéta (Santa Clarita Diet) című sorozatban, mert akkor úgy érezte, nagy szüksége van rá, hogy dolgozhasson:

“Megmentett az a sorozat. Sokat híztam, elvesztettem az utam. Egy elég kemény váláson mentem keresztül, mert mindaz volt, amelyet sosem akartam, hogy megtörténjen. (…) És az a műsor a legnagyszerűbb dolog volt.”

– mondta.

Kipakolt Meryl Streep az idillinek tűnő házasságával kapcsolatban: már 6 éve külön élnek férjével

(Via Starity.hu)


Article Tags: ·