FILMEZZUNK.HU

Emlékszel még Disney egykori gyereksztárjára? Hilary Duff így fest 36 évesen

7479

Emlékszel még Disney egykori gyereksztárjára? Hilary Duff így fest 36 évesen

Hilary Duff az 1990-es évek végén robbant be a köztudatba a Disney Channel egyik nagy sikerű sorozatának, a Lizzie McGuire-nek köszönhetően. A szerep megnyerte a tinik szívét, és Duff az egyik legnagyobb fiatal sztárrá vált. Azonban az évek során sok minden történt az énekesnővel és színésznővel, amelyek befolyásolták karrierjét és magánéletét.

10 érdekesség Hilary Duff színésznő-énekesről

Hilary Erhard Duff karrierjét gyerekszínészként kezdte, a népszerűséget a Lizzie McGuire sorozat hozta meg a számára, azóta számos főszerepben volt látható

Duff egy ideig a Disney Channel által előállított filmekben és sorozatokban dolgozott, mint például a Cadet Kelly és a The Lizzie McGuire Movie. Azonban 2007-ben az énekesnő és színésznő úgy döntött, hogy félreteszi Disney-s karrierjét, és inkább a felnőtt közönség felé fordul. Ez a döntés néhány rajongója számára meglepő volt, de Duff magabiztos volt abban, hogy idővel megtalálja a helyét a felnőtt világban.

Hilary Duff 

2008-ban Duff kiadta első stúdióalbumát, a Dignity-t, amely a Billboard 200-as listájának 3. helyére került. Az album dalai az elektronikus tánczenére és a synthpopra fókuszáltak, és azonnal megmutatták Duff új irányát a zenei színtéren. Az énekesnő további albumokat adott ki, amelyek közül az utolsó, a Breathe In. Breathe Out., 2015-ben jelent meg.

Emlékszel még Disney egykori gyereksztárjára? Hilary Duff így fest 35 évesen

Duff színészi karrierje is tovább folytatódott. Többek között feltűnt A pletykafészek, a Két pasi – meg egy kicsi és a Younger című sorozatokban. 2019-ben pedig a Disney Channel bejelentette, hogy egy Lizzie McGuire-folytatást készít, amelyben Duff ismét visszatér a kedvenc karakteréhez. Azonban a projekt végül meghiúsult, mivel a producerek és Duff eltérő elképzelései miatt a Disney Channel visszavonta a sorozatot.

10 érdekesség Hilary Duff színésznő-énekesről

Tény, hogy Duff legutóbb négy éve játszott mozifilmben (a The Haunting of Sharon Tate-ben), és már énekesnőként sem aktív (legutóbbi lemeze 2015-ben jelent meg), a “munkanélküli” státusz viszont erős túlzás, hisz tavaly az ő főszereplésével indult el az Így jártam anyátokkal spin-offja, az Így jártam apátokkal.

Alig lehet felismerni ma már a Két pasi – meg egy kicsi gyereksztárját


Article Tags: · ·