FILMEZZUNK.HU
Szörnyen fest most Amanda Bynes

Teljesen tönkretette magát az egykori gyereksztár – Nézd meg, hogy néz ki ma Amanda Bynes!

46527

Teljesen tönkretette magát az egykori gyereksztár – Nézd meg, hogy néz ki ma Amanda Bynes!

Felismerhetetlenné plasztikáztatta magát az egykori gyereksztár. Amanda Bynes a 2000-es években robbant be a köztudatba, először gyerek-, majd tinisztárként. A színésznő legismertebb szerepe a Miről álmodik a lány? című romantikus vígjátékban volt, melyben ő alakította Colin Firth vadóc tinilányát. Ezenkívül még olyan filmekben láthattuk, mint a Micsoda srác ez a lány, a Hajlakk vagy A könnyű nőcske. Sajnos 2010 óta nem szerepelt semmiben, ugyanis – számos hollywoodi gyereksztárhoz hasonlóan – neki is korán kisiklott az élete.

Amanda Bynes úgy szétplasztikáztatta magát, hogy már rá sem lehet ismerni

A drogokban és az alkoholban kereste a választ az élet nagy kérdéseire, amíg a családja meg nem elégelte a viselkedését, és rehabra nem küldték. Pszichésen is tönkretette őt az addikciója, így – hiába 36 éves – az édesanyja kapta a teljes felügyeleti jogát.

Újabb sokkoló képek érkeztek Amanda Bynes-ról - Az egykori tinisztár borzasztóan lesújtó állapotban van

A külsejével sem volt elégedett, ezért idejekorán plasztikai sebészhez fordult: megcsináltatta az orrát, a kebleit, sőt, még ráncfelvarrása is volt. Ennek köszönhetően az egykor természetes szépségű sztárra mára alig lehet ráismerni.

Ashton Kutcher gyerekként öngyilkos akart lenni, hogy a súlyos beteg testvérének adhassák a szívét

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·