FILMEZZUNK.HU
Szomorú bejelentést tett Brad Pitt: súlyos betegséggel kell együtt élnie

Szomorú bejelentést tett Brad Pitt: súlyos betegséggel kell együtt élnie

4871

Szomorú bejelentést tett Brad Pitt: súlyos betegséggel kell együtt élnie

Saját bevallása szerint arcvakságban szenved Brad Pitt, de ezt hivatalos diagnózis egyelőre nem erősítette meg – mondta el a színész a GQ magazinnak adott interjújában. Az arcvakság kórképe szerint a páciensek – legtöbbször valamilyen idegi vagy agysérülés miatt – nem képesek felismerni az ismerőseik arcát. Súlyosabb betegség esetén a saját barátaik, családtagjaik arcát, vagy akár a sajátjukat sem tudják beazonosítani.

Tudtátok? Brad Pitt a főiskolán igen népszerű volt vetkőzős műsorszámaival

Brad Pitt azt mondta, hogy hivatalos diagnózis ugyan még nem állapította meg, de ő maga biztos benne, hogy arcvakságban szenved. Az Oscar-díjas színész attól fél, hogy a betegség miatt azok az emberek, akikkel személyesen találkozik, rossz véleményt alakítanak ki róla. Brad Pitt már egy 2013-as, az Esquire magazinnak adott interjúban is beszélt erről a betegségről. Akkor azt mondta: ez a magyarázata annak, miért tölt olyan sok időt az otthonában.

A CNN szerint tudományos kutatások azt mutatták ki, hogy körülbelül minden ötvenedik ember arcvakságban szenvedhet, bár sok esetben ez csak enyhébb tünetekben nyilvánul meg a gyakorlatban.

Donald Trump megjelenése a Reszkessetek, betörők! 2-ben egyáltalán nem volt tervezett

(Via Index.hu)


Article Tags: ·