FILMEZZUNK.HU
Megszakad a szív: ez volt az utolsó üzenet Matthew Perrytől

Megszakad a szív: ez volt az utolsó üzenet Matthew Perrytől

1875

Megszakad a szív: ez volt az utolsó üzenet Matthew Perrytől

Megrendítő utolsó üzenet a tragédia helyszínéről. A film- és televíziós világ mélyen megrendült: Matthew Perry, az amerikai filmszakma egyik legismertebb és legfényesebb csillaga váratlanul elhunyt. A színészt Los Angeles-i otthonában, a jakuzzijában találták meg, csupán 54 éves volt.

Matthew Perry bevallotta, hogy fülig szerelmes volt Jennifer Anistonba

Perry neve szinte egybeforrt a Jóbarátok című sorozattal, ahol az emlékezetes és humoros Chandler Bing karakterét alakította. Nem csupán a kamerák előtt volt tehetséges: a Furcsa pár című produkcióban producereként és íróként is részt vett, ezzel is alátámasztva sokoldalúságát a filmiparban. Talán kevesen tudják, de egy évvel ezelőtt önéletrajzi könyvvel is jelentkezett, ahol őszintén beszélt szenvedélybetegségéről és a vele járó kihívásokról.

Matthew Perry az utolsó napjaiban osztott meg egy fotót követőivel az Instagramon, ahol éppen a jakuzziban pihent – ugyanabban, ahol később tragikus halálát lelte. “Ez a körülöttem kavargó meleg víz egészen különleges érzést ad. Mattman vagyok” – írta az utolsó posztjában.

Kipakolt a Jóbarátok alkotója: bánja, hogy rosszul kezelte Chandler transznemű anyját

(Via MSN)


Article Tags: · ·