FILMEZZUNK.HU
Vérfagyasztó szinkronos előzetest kapott Ethan Hawke horrorja, a Fekete telefon

Jön a Fekete telefon folytatása!

299

Jön a Fekete telefon folytatása!

A stúdió a napokban közölte, hogy elkészül a Fekete telefon folytatása, és már a bemutató időpontját is kitűzték. A most bejelentett második rész egy másik, cím nélküli Blumhouse film helyét veszi át a naptárban, és ez még csak a kezdet, mert valami egészen újon dolgozik a stúdió. A terv ugyanis az, hogy egy új sorozatot szeretnének elindítani ezzel.

Befutott a Fekete telefon magyar nyelvű filmelőzetese!

A négyszeres Oscar-jelölt Ethan Hawke-ot pályája legfélelmetesebb szerepében láthattuk

A hivatalos közlemény szerint a folytatásról szóló hír “egy baljós új franchise elindítását jelenti”. Arról nem osztottak meg semmit, hogy ki készíti a folytatást (vagy kik játszanak az új filmben). A Blumhouse által gyártott Fekete telefon 2022. június 24-én került bemutatásra a mozikban a Universal forgalmazásában. Az eredeti filmet Scott Derrickson rendezte, a forgatókönyvet Derrickson és gyakori partnere, C. Robert Cargill írta Joe Hill 2004-es novellája alapján. Egyelőre nem tudni, hogy Derrickson, Cargill vagy bármelyik szereplő visszatér-e a filmbe.

A négyszeres Oscar-jelölt Ethan Hawke-ot pályája legfélelmetesebb szerepében láthattuk, Mason Thames-t pedig a legelső filmszerepében. A Fekete telefon producere, társírója és rendezője Scott Derrickson volt, a Doctor Strange, a Sinister és az Ördögűzés Emily Rose üdvéért író-rendezője.

Ethan Hawke elárulta, hogy cikinek érezte-e a saját lányának az intim jelenetét forgatni

(Via Widescreen.hu)


Article Tags: · · · ·