FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik elmesélik, hogy miért nem nézik meg saját filmjeiket

10 színész, akik elmesélik, hogy miért nem nézik meg saját filmjeiket

501

10 színész, akik elmesélik, hogy miért nem nézik meg saját filmjeiket

Shia LaBeoufnak rengeteg időbe telt, amíg megnézte az összes filmet, amelyben szerepelt. Számos sztárkollégája szenvedélyt érez arra, hogy önmagát nézze. Sokan azonban nem tudják elviselni magát a gondolatot sem, hogy a képernyőn magukat nézzék. És mindegyiküknek egyéni oka van. A Filmezzünk.hu-nál 10 hírességet találtunk, akik bevallották, hogy annak ellenére, hogy szeretik a forgatási folyamatot, az eredmény megtekintése nem szerepel, és soha nem is fog szerepelni a napirendjükben.

1. Reese Witherspoon

15 híres szőke szépség, akik megmutatják hogyan néztek ki azelőtt, mielőtt szőkékké váltak volna

Úgy tűnik, Reese Witherspoon olyan mélyen belemerül egy-egy szerepbe, hogy ilyenkor szó szerint úgy érzi, valaki más életét éli. Ezért még azokról a jelenetekről is megfeledkezik, amelyekben valójában szerepelt: “Néha magával ragad egy ijesztő érzés. Csak nézek, és arra gondolok: “Erre egyáltalán nem emlékszem.” Nagyon furcsa.” Nos, ezek után már nem csoda, hogy Reese nem szeret olyan filmeket nézni, amelyekben szerepelt.

2. Julianne Moore

Megmaradt Alice-nek (2014)

Julianne Moore-nak terjedelmes filmográfiája van. Többször jelölték már Oscar- és Golden Globe-díjra. Az éhezők viadala sztárja azonban elárulta, hogy egyetlen filmjét sem tudja végig nézni. És még azt is bevallotta, hogy egyiket sem látta. “Nem ülök be a premierekre. Jobban szeretek a filmben szerepelni, a részese lenni, mint nézni őket. Ez az én nagy élményem, nem pedig a végeredmény megtekintése.”

3. Johnny Depp

10 híresség, akik a pénzüket arra fordították, hogy egy idegen napját szebbé tegyék

Ez a háromszoros Oscar-jelölt színész arról is ismert, hogy nem nézi meg a saját filmjeit. Elmondása szerint ezt már nagyon régen eldöntötte és azóta tartja is magát ahhoz, hogy nem néz meg semmit, amiben szerepel. Még az interjúk során is, amikor vetítenek néhány klipet a filmjéből, még akkor sem néz a képernyőre. “Úgy érzem, ez csak ártana nekem és befolyásolná a munkámat. Inkább maradok a lehető legtudatlanabb, mert ha ezt megszegném, akkor kiesnék a ritmusból.”

4. Rupert Grint

Rupert Grint (Ronald Weasely)

A Harry Potter sztárja szintén ki nem állhatja, hogy filmjeiben nézze saját magát. Azt mondja, hogy csak a Servant széria első 3 epizódját látta a premiereken, de utána már nem nézte tovább az epizódokat. “De most, hogy már van egy lányom, úgy hiszem, hogy vele már mindent meg kell nézzek, amiben szerepelek.”

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·