FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik elmesélik, hogy miért nem nézik meg saját filmjeiket

10 színész, akik elmesélik, hogy miért nem nézik meg saját filmjeiket

522

5. Jared Leto

15 színész, aki feláldozta szépségét egy szerepért

Az Oscar-díjas Jared Leto általában nem nézi a saját munkáit. De volt néhány kivétel, például a Rekviem egy álomért és a Szárnyas fejvadász 2049. Jared szerint, ha megnézi saját filmjeit, azok számára már nem olyan érdekesek, mert már tudja, hogy mi lesz a vége.

6. Joaquin Phoenix

12 színész, akik annyira tökéletesen testesítik meg karaktereiket, hogy már rájuk sem ismerünk

Joaquin Phoenix nagyon tehetséges színész, de saját filmjeiből csupán kettőt nézett meg: a Hert és a The Master-t. Annak reményében nézte meg ezeket a filmeket, hogy általuk segítséget kap majd a tanulásban és színészi fejlődésében, de úgy tűnik, mindezt enélkül is meg tudja csinálni. “Azt hittem, elég érett lehetek ahhoz, hogy megnézzem ezeket az alkotásokat és tanuljak” – mondta Phoenix. “Elgondolkodni: ez az a hiba, amelyet elkövetek és még mindig küzdök ellene.”

7. Javier Bardem

Rájuk sem ismersz! 15 színész, akik egy szerep kedvéért teljesen átalakultak

Az a tény, hogy Javier Bardem szeret különböző karaktereket alkotni, nem jelenti azt, hogy szereti is nézni őket. Ahogyan a film készül, nézni a saját előadását, hogy a folyamat szemtanúja legyen, mivel mindezt ő más szemszögből látja. Túlságosan ítélkező magával szemben, amikor munkáit a képernyőn keresztül nézi. “Még csak nézni sem tudom azt az orrot, azt a nevetséges szempárt, hallani azt a hangot. Ezt egyszerűen nem tudom kezelni. De amikor csinálom, amikor a feladatra koncentrálok, akkor nem látom az orromat és nem hallom a hangomat.”

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·