FILMEZZUNK.HU
11 alkotás, melyekben a színészek eltértek a forgatókönyvtől, és ezáltal sokkal jobb lett a végeredmény

11 alkotás, melyekben a színészek eltértek a forgatókönyvtől, és ezáltal sokkal jobb lett a végeredmény

842

9. Kígyók a fedélzeten

Ez a 2006-os ironikus akciófilm nem készült volna el, ha a készítők nem teljesítik kis szeszélyeit Samuel L. Jacksonnak. A színész bevallotta, hogy csak azért vállalta a szerepet a filmben, mert viccesnek és érdekfeszítőnek találta a film címét. Ám a stúdió úgy döntött, hogy megváltoztatja a címet Pacific Air 121- re, hogy ne fedjék fel a sztori részleteit, a kígyókkal. Mikor ezt Jackson megtudta, ultimátumot adott a filmeseknek: vagy megtartják az eredeti címet az alkotók, vagy kilép a projektből.

10. Bosszúállók

Az eredeti film fináléjában Vasembernek, miután megküzdött a Chitaurival és a Földre zuhant, fel kellett volna ébrednie, és megkérdeznie: “Most mi a következő lépés?” Robert Downey Jr. azonban úgy érezte, hogy ez nem hangzik túl meggyőzően, és felajánlotta, hogy egy kicsit finomít a forgatókönyvön. Joss Whedon szerint egy sor helyett 3 oldalnyi különböző opciót ecsetelt a forgatókönyvben. Ennek eredményeként Tony Stark végül azt mondta: “Kérlek, mondd, hogy senki sem próbált megcsókolni.” Aztán meghívott más bosszúállókat, hogy menjenek be egy jó shawarma étterembe. Így jött létre az a híres jelenet, ahol a Bosszúállók némán falatoztak az étteremben.

11. Stranger Things

Dacre Montgomery arra kérte a sorozat készítőit, a Duffer fivéreket, hogy tegyék humánusabbá karakterét, és adjanak hozzá olyan jeleneteket is, amelyek feltárják Billy másik oldalát. A színész azt akarta, hogy a közönség megértse, senki sem lesz rossz ok nélkül. A rendezők meghallgatták Montgomeryt, és olyan jeleneteket adtak hozzá a sorozathoz, amelyekben Billy dühös konfrontációt folytatott az apjával, valamint olyan jeleneteket is, amelyekben emlékei vannak az anyjáról.

//Cornelius//

Kiderült, hogy kiket szántak eredetileg A remény rabjai főszereplőinek

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·