FILMEZZUNK.HU
Tudtátok? Dolph Lundgren több bordáját is eltörte Sylvester Stallonenak a Rocky közben

Dolph Lundgren több bordáját is eltörte Sylvester Stallonenak

6334

Dolph Lundgren több bordáját is eltörte Sylvester Stallonenak

Kétségtelen, hogy a színész szakma nem éppen gyerekjáték. Főleg, ha akciójelenetekről van szó. Manapság már a többség dublőrrel dolgozik, így van aki elvégezze a forgatások alatt felvett életveszélyes jeleneteket. Persze vannak kivételek, mint például Jackie Chan, aki minden egyes jelenetét saját maga csinálta végig az összes elképesztő és veszélyes feladatot.

Tudtátok? Dolph Lundgren több bordáját is eltörte Sylvester Stallonenak a Rocky közben

Mindannyian emlékezünk a Rocky szériára, amikben Sylvester Stallone csak úgy osztotta a pofonokat. Az összes rész közül a legtöbb nézőnek a Rocky IV. tetszett a legjobban, amit 1985-ben mutattak be. Nem mondunk újat, hogy a  filmet Sly írta és rendezte- csakúgy mint a többi Rockyt-, valamint a főszereplőt, a bokszoló Rocky Balboát is ő alakította. Ebben a filmben méltó ellenfelére  talált Ivan Drago szerepében, akit Dolph Lundgren játszott el.

A filmben elképesztő volt a felkészülési folyamatuk bemutatása, hogy míg az egyik minden fejlett technikával felszerelve készült élete legnagyobb összecsapására, addig a másik a természetben és az otthoni környezetben található eszközökkel készült fel 110%-osan. Bár a két színész a valóságban nagyon jó barátok, addig a filmben esküdt ellenségek voltak, amit remekül alakítottak. A boxjelenetekbe apait-anyait beleadtak, olyannnyira, hogy Sylvester Stallone elmondása alapján a Rocky-filmek munkálatai alatt a legkeményebb pofont a Rocky IV-ben Ivan Dragót játszó Dolph  Lundgrentől kapta, aki a főszereplő három bordáját is eltörte és négy napra kórházba került emiatt. Szerencsére a színész gyorsan felépült és a forgatások befejezésével a legjobb Rocky részt tudhatja maga mögött.

Szerző: MéziMcFly

Brendan Fraser teljesen összetört: kisfiánál gyógyíthatatlan diagnózist állapítottak meg


Article Tags: · · ·