FILMEZZUNK.HU
11 év után visszatér az akciófilmek koronázatlan királya - Chuck Norris 83 évesen vállalt új filmet

11 év után visszatér az akciófilmek koronázatlan királya – Chuck Norris 83 évesen vállalt új filmet

773

11 év után visszatér az akciófilmek koronázatlan királya – Chuck Norris 83 évesen vállalt új filmet

A 80-as évek egyik legismertebb akciófilm sztárja volt a most 83 éves Chuck Norris, aki legutóbb a Feláldozhatók második részében tűnt fel, azóta nem lehetett látni egyetlen filmben vagy sorozatban sem, ám hamarosan az Agent Recon című filmben láthatjuk viszont a legendát.

11 év után visszatér az akciófilmek koronázatlan királya - Chuck Norris 83 évesen vállalt új filmet

11 év után visszatér az akciófilmek koronázatlan királya

Stallone és Schwarzenegger után Chuck Norris volt a 80-as évek legkedveltebb akciófilm sztárja, számtalan filmben láthatták őt a nézők, majd később a Walker, a texasi kopóban szerepelt több évadon keresztül. A 83 éves színész már egyre kevesebb szerepet vállal, ám 11 év után végre visszatér a filmek világába, ugyanis nemrégiben fejeződött be az Agent Recon című alkotás forgatása.

A film egy katonai/sci-fi akció lesz, melyben Norris fia, Dakota is fel fog tűnni. Az Agent Recon a tervek szerint 2024-ben fog megjelenni Észak-Amerikában, arról nincsenek információk, hogy nálunk látható lesz-e, de íme a film hivatalos szinopszisa: “Alastair (Chuck Norris), egy titkos földi biztonsági munkacsoport parancsnoka felszólítja a szupererős újoncot, Jimet (Derek Ting), hogy induljon el egy küldetésre, amelyet a harcedzett Green ezredes (Marc Singer) és tapasztalt tengerészgyalogságai vezetnek, hogy nyomon kövessenek egy titokzatos energiazavart egy új-mexikói bázison, amelyet azzal gyanúsítanak, hogy idegen technológiával kísérletezett. Amikor a csapat egy ismeretlen lénnyel találkozik, akinek nemcsak rendkívüli ereje és gyorsasága van, hanem képes az esztelen harcosok irányítására is, a triónak megállíthatatlan hordákon kell átverekednie magát, hogy feltárja az ellenséges idegen erőd mögötti igazságot és megakadályozza az emberiség pusztulását.

Chuck Norris lánya gyönyörű nővé érett: Friss fotókon a 22 éves Danilee

(Via Androgeek.hu)


Article Tags: · ·