FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 57. születésnapját Sophie Marceau – Íme 10 meglepő érdekesség a bájos színésznőről

Most ünnepli 57. születésnapját Sophie Marceau – Íme 10 meglepő érdekesség a bájos színésznőről

10906

8) Sophie Marceau, sok más színésznővel ellentétben, nem gyűjt drága ékszereket vagy ruhákat, no meg szeretőket sem, de a szép tárgyaknak nem tud ellenállni. Otthonában minden egyes darabnak külön története van. “Ragaszkodom a tárgyakhoz. Azok a legkedvesebbek, amelyeket ajándékba kaptam vagy az utazásaimról hoztam magammal. Van egy ló-szobrom, amit egy neves idomártól kaptam, mivel szerinte olyan a szemem, mint a legjobb lováé. Ahányszor a tárgyaimra nézek, mesélnek nekem. Bennük van az életem.

Sophie Marceau érdekességek

9) Sophie nagy természetbarát hírében áll. Egy darabig a saját farmján élt, de miután egy vadász halomra lőtte a macskáit, eladta a házat. “Szeretem az évszakok váltakozását, a nap és az eső ritmusa szerint élek. A városi ember sajnos egyre jobban elszakad a természettől. Egy nagyvárosban szinte meg sem lehet különböztetni a nappalt az éjszakától.

10) Kapcsolatuk Andrzej Zulawskival 16 évig, 2001-ig tartott. 2001-től 2007-ig Jim Lemley producerrel volt kapcsolata, majd Christopher Lamberttel szintén 7 évig tartott viszonya.

JOAQUIN PHOENIX: “Soha nem akarom úgy látni önmagam, ahogy a kamera lát engem”

(Érdekességek forrása: starity.hu és mafab.hu)

//Lina//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·