FILMEZZUNK.HU
11 színész, akik átformálták karakterüket, és ezzel megváltoztatták a forgatókönyvet

11 színész, akik átformálták karakterüket, és ezzel megváltoztatták a forgatókönyvet

1198

5. Dacre Montogmery ötleteket javasolt Billy emberibb oldalával kapcsolatban a Stranger Things-ben.

Dacre Montgomery alakította az aljas Billyt a Stranger Things 2. és 3. évadában. Karakterének teljes megismeréséhez a színész azt javasolta a Duffer fivéreknek, hogy mutassák be Billy múltját és azt, hogy milyen érzéseket keltett benne az anyja hiánya. A javaslatot elfogadták, és a 3. évadban arra fókuszáltak, hogy a nézők megértsék a srác miért lett olyan, amilyen.

6. Halle Berry nagyobb szerepet kért az X-Men: Az ellenállás végében.

Halle Berry játszotta Vihart az X-Men saga három részében 2000 és 2006 között. A harmadik rész elkészítése előtt a színésznő kijelentette, hogy ha a karakternek nincs nagyobb jelentősége a cselekményben, akkor nem fog szerepelni a filmben. Így végül a szuperhősnőnek sikerült több képernyőidőt kiharcolnia.

7. Mike Myers azt kérte, hogy megváltoztathassa Shrek akcentusát, amikor már a hangokat rögzítették.

Mike Myers kölcsönözte hangját a Shreket saga négy részében. Érdekes tény -amit kevesen tudnak-, hogy amikor a film elkészült, Myers nem volt elégedett a kanadai akcentussal, amit a főszereplőnek adott, ezért megkérdezte a filmeseket, felvehetnék-e újra a hangját, hogy inkább skót akcentusa legyen. Myers hangjának újrafelvétele hozzávetőleg 4 millió dollárral került többe a produkciónak, ami a film elsöprő sikerének köszönhetően megtérült.

8. Alan Rickman átírta néhány forgatókönyv szövegét a Robin Hood, a tolvajok fejedelméhez.

Alan Rickman a gonosz nottinghami seriffet alakította a Robin Hood Kevin Costner főszereplésével készült változatában. A forgatókönyvet azonban nagyon rossznak találta, ezért a brit színész úgy döntött, hogy változtatásokat hajt végre szövegein, hogy karakterét dinamikusabbá és kiszámíthatatlanabbá tegye. A végeredmény annyira jól sikerült, hogy még a színésztársai is, akik nem tudtak Rickman kiegészítéseiről a forgatókönyvben, őszinte elismeréssel reagáltak kollégájuk kreativitására.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·