FILMEZZUNK.HU

7 fergeteges vígjáték Owen Wilson-tól, amit feltétlen látnod kell

10981

Owen Wilson legjobb filmjei

Owen Wilson a napokban ünnepli születésének 55. évfordulóját, melynek alkalmából összegyűjtöttük az általunk hét legszórakoztatóbbnak tartott vígjátékát. Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

7. Fúrófej Taylor (Drillbit Taylor, 2008)

Miután magukra haragították az iskola egyik legdurvább bandavezérét, két tinédzser úgy dönt, testőrt fogandnak maguk mellé. Pénzük sajnos nem nagyon van, így végül egy leépült szerencsevadászt találnak, Drillbit Taylor-t, akinek bőven kijut saját problémákból is.

Owen Wilson legjobb filmjei

6. Gyakornokok (The Internship, 2013)

Nick (Owen Wilson) és Billy (Vince Vaughn) vérbeli eladók, bárkire bármit rá tudnak sózni. Hivatásuk felett azonban eljár az idő, a cég, ahol dolgoznak, csődbe megy, és a két kiöregedőben lévő barátnak újra kell kezdenie a semmiből. Egy nap Billy fejében megfogan a forradalmi ötlet: jelentkezniük kell gyakornoknak a Google-höz, a világ legjobb munkahelyére. Egy gond van csak: a két korábbi eladó nem éppen számítógépes zseni, és úgy látszik, a könyörtelen versenyben kevés esélyük van, hogy nyerjenek a több száz magasan képzett egyetemistával szemben.

Gyakornokok 2013

Tudtad, hogy…?

… a Google öt napnyi forgatási időt engedélyezett a stábnak a Googleplex Főhadiszálláson? A film többi részét a atlanatau Georgia Institute of Technology épületében forgatták.

5. Éjfélkor Párizsban (Midnight in Paris, 2011)

Gil (Owen Wilson) és Inez (Rachel McAdams) jegyesek, de párizsi útjuk során egyre világosabbá válik, hogy nem egymásnak lettek teremetve. Gil szívesen élne Párizsban, Inez azonban ezt el sem tudja képzelni. Míg az egyik érzi az esőt, a másik csak elázik. A sorsdöntő fordulatot egy párizsi éjfél hozza el, amikor Gil felfedezi, hogy ha egy bizonyos helyen beszáll egy fiákerbe, visszajut az általa nagy becsben tartott 1920-as évekbe, ahol megismerkedhet az akkori művészóriásokkal, és az igaz szerelemmel is.

Éjfélkor Párizsban (Midnight in Paris, 2011)

Tudtad, hogy…?

… amikor Owen Wilson neve felmerült a főszerepre, Woody Allen újraírta miatta a forgatókönyvet, hogy jobban passzoljon a színész karakteréhez?

4. Starsky és Hutch (Starsky & Hutch, 2004)

David Starsky (Ben Stiller) egy megállíthatatlan nyomozó, aki mániákusan üldözi a bűnt. Lelkesedése olyan nagy, hogy senki sem bírja sokáig tartani vele a tempót. Legújabb társa Ken Hutchinson (Owen Wilson), egy kissé “romlott” zsaru. Nem végzi rosszul a dolgát, csak éppen még azt nem döntötte el, hogy a törvény melyik oldalán is áll. Ketten együtt ülnek be Starsky tűzpiros Gran Torinójába, hogy felderítsenek egy gyilkossági ügyet. A nyomozás során Hutch egyik informátora és egy pom-pom lány is a segítségükre lesz.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - Starsky és Hutch

Tudtad, hogy…?

… Todd Phillips tengeribeteg lett, miközben a hajón dolgoztak? A rendező ezután megfogatta, hogy soha többé nem forgat hajón.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·