FILMEZZUNK.HU

7 fergeteges vígjáték Owen Wilson-tól, amit feltétlen látnod kell

11023

3. Új csapás (Shanghai Noon, 2000) 

Chon Wang (Jackie Chan) egy szeretnivaló kétbalkezes császári testőr, akinek ki kell szabadítani Pei Pei (Lucy Liu) hercegnőt, akit elraboltak Kínából. Wang azért is vállalkozott a nehéz feladatra, mert személyesen is felelősnek érzi magát a történtekért. A hercegnőt  Amerikába hurcolták, így kerül a mókás testőr a vadnyugatra. Wang valószínűtlen barátságot köt egy lókötővel, Roy O’Bannonnal (Owen Wilson), akivel számos kalandba keverednek, miközben forró nyomon járnak valahol Nevadában.

Új csapás (2000, Shanghai Noon)

Tudtad, hogy…?

… Brandon Merrill, aki Jackie Chan feleségét alakítja, valójában egy közismert rodeo sztár?

2. Ünneprontók ünnepe (The Wedding Crashers, 2005)

John és Jeremy különös hobbit választanak maguknak, szabadidejükben esküvőkre járnak, hogy nőt fogjanak. A recept egyszerű, a pillanatnyi fellángolás nem jelent kellemetlen felelősséget, egészen addig, amig John nem találkozik Claire-rel, Cleary szenátor lányával, és bele nem szeret. Ám a lány már elkötelezte magát a nagyvárosi taplónak, Zach-nek. Nincs mit tenni, valahogy meg kell akadályozni az esküvőt.

Ünneprontók ünnepe (2005, The Wedding Crashers)

Tudtad, hogy…?

… a rendező kérésére a közös jelenetek egy részét Vince Vaughn és Owen Wilson improvizálta?

1. Marley meg én (Marley & Me, 2008)

A fiatal házasok nem akarnak fejest ugrani az ismeretlenbe, így úgy döntenek, hogy mielőtt gyereket vállalnak, örökbe fogadnak egy kutyát, akinek a segítségével megtanulhatják, mit jelent a felelősség és a gondoskodás. Választásuk egy Marley nevű, imádnivaló labrador kölyökre esik, aki azonban nehezebb esetnek bizonyul, mint ahogy elsőre gondolták. A zabolátlan eb végigkíséri őket életük minden állomásán.

Marley meg én (2008)

Tudtad, hogy…?

… Owen Wilson valódi szülei játszották a filmbeli szüleit? Az anyukájának nagy gondot jelentett, hogy ne “Owen”-nek hívja a fiát.

Emlékszel még a Família Kft. gyönyörű Hajnalkájára? Dzsupin Ibolya ma is elbűvölően néz ki

Kihagytuk kedvenc filmedet a skót színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Owen Wilson produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek és érdekességek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·