FILMEZZUNK.HU
Emma Heming, Bruce Willis felesége mindent elkövet férjéért, hogy a lehető legteljesebb életet élhesse

Emma Heming, Bruce Willis felesége mindent elkövet férjéért, hogy a lehető legteljesebb életet élhesse

14310

Emma Heming, Bruce Willis felesége mindent elkövet férjéért, hogy a lehető legteljesebb életet élhesse

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis, valamint gyermekeik, a 10 éves Mabel és a 8 éves Evelyn, valamint volt felesége, Demi Moore és gyermekeik, a 34 éves Rumer Willis, a 31 éves Scout Willis és a 29 éves Tallulah Willis együttműködnek annak érdekében, hogy Bruce élete minél teljesebb és boldogabb legyen. Az egész család Bruce mellett áll, és támogatást nyújt neki a nehéz időkben. Az együttműködés célja, hogy segítsék Bruce-ot, és minden tőlük telhetőt megtegyenek annak érdekében, hogy élete során boldog és elégedett legyen.

Bruce Willis lányai felnőttek és elképesztően dögös nőkké váltak

Emma, Bruce Willis felesége, miután megtudta a férje demenciával való diagnózisát, felkeresett egy demenciaspecialistát, hogy minél több információt gyűjtsön a betegségről, és megismerje azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével Bruce számára a lehető legkényelmesebbé teheti az életét.

“Emma figyelemre méltó munkát végzett, megfelelő támogatást nyújtott Bruce-nak akkor, amikor a képességei megváltoztak. Olyan helyet, otthont és életet teremtett, amely továbbra is biztosítja neki azt, amire szüksége van a lehető legteljesebb élethez. Gratulálok Emmának és az egész családjuknak a nagyon-nagyon kemény munkájukhoz és elkötelezettségükhöz”

– írta a specialista Emma fotójához. Februárban a család hivatalos közleményt adott ki a 68 éves színész, Bruce Willis egészségi állapotáról. Ezt megelőzően nyilvánosságra került, hogy Bruce Willis afáziával diagnosztizálták, ami egy nyelvi rendellenesség, amely befolyásolja a kognitív képességeit.

„Mióta 2022 tavaszán bejelentettük Bruce afázia diagnózisát, állapota előrehaladott, és most már pontosabb diagnózisunk van: frontotemporális demencia. Sajnos a kommunikációval kapcsolatos kihívások csak az egyik tünete a betegségnek, amellyel Bruce szembesül. Szomorúak vagyunk, de egyben meg is könnyebbültünk, hogy végre egyértelmű diagnózist kaptunk.”

Így néz ki napjainkban a 74 éves Shera Danese, aki Columbo felügyelő élete szerelme volt

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · · · ·