FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb film Mark Ruffalo-tól, amit neked is látnod kell

A 10 legjobb film Mark Ruffalo-tól, amit neked is látnod kell

22285

3. Bosszúállók (The Avengers, 2012)

Sosem látott veszély fenyegeti a földet, ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a S.H.I.E.L.D. vezetője összehívja a a szuperhős csapatot, a Bosszúállókat, hogy megmentsék a világot a végső pusztulástól. Vasember (Robert Downey jr.), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Amerika kapitány (Chris Evans), Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és Sólyomszem (Jeremy Renner) minden erejét bevetve próbál megküzdeni a gonosszal, ami nagyobb kihívásnak bizonyul, mint az elsőre gondolták.

2. Sötét vizeken (Dark Water, 2019)

Robert Bilott társasági ügyvéd kapcsolatot vél felfedezni a kisváros számos betegsége és halálos áldozatai, illetve a DuPont nevű vegyipari vállalat tevékenysége között. Mint kiderül, a cég évtizedek óta illegálisan önt a helyi folyóba kémiai vegyületeket.

Sötét vizeken (2020) - Kritika

1. Spotlight – Egy nyomozás részletei (Spotlight, 2015)

A Boston Globe új főszerkesztőt kap, aki arra utasítja munkatársait, hogy járjanak utána egy rég óta szőnyeg alá söpört ügynek: egy helyi pappal szembeni gyerekmolesztálási vádnak. A kis csapat elképesztő, addig minden erővel titkolt, megrázó tények nyomára jut, és egyre szenvedélyesebben követik a szálakat. Amit találnak, megrázza és megváltoztatja őket. És az újságjukat. És Bostont. És az egész világot!

Spotlight - Egy nyomozás részletei 2015

BUD SPENCER A HITÉRŐL: „A haláltól nem félek: Isten létezik, a többit pedig majd odaát megtudom”

(Címlapkép forrása; Történetek forrása ITT és ITT)

//milos//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·