FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb film Mark Ruffalo-tól, amit neked is látnod kell

A 10 legjobb film Mark Ruffalo-tól, amit neked is látnod kell

22286

6. Viharsziget (Shutter Island, 2009)

Két amerikai rendőrbíró, Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) és Chuck Aule (Mark Ruffalo) egy Massachusetts partjaitól távol fekvő, sivár szigetre érkezik, ahol egy elmegyógyintézet áll bűnözők számára. Jövetelük célja, hogy egy gyilkosságért elítélt nő szökése ügyében nyomozzanak. A nyomozás során mindenki távolságtartó velük szemben, őrök is, rabok is, és a vezetőség is, s mintha mindenki csak a bemagolt szöveget fújná. Teddy Daniels-t eközben migrén és különös rémálmok kezdik gyötörni, melyben rendszeresen felbukkan halott felesége is. Ő pedig mindenképp rá szeretne jönni a sziget titkára…

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

5. Életünk apuval (Infinitely Polar Bear, 2015)

1978-ban járunk. Míg a legtöbb apa a munkahelyén tölti az időt, Cameron Stuart (Mark Ruffalo) inkább gombát gyűjt, bonyolult ételeket főz, vagy más befejezetlen projektjén dolgozik. Míg Cam a mániákus depressziós állapotával küzd, a családja alig tudja tartani magát pénzügyileg. Amikor egy összeomlást követően a családapa egy elmegyógyintézetben köt ki, felesége, Maggie (Zoe Saldana) két kislányával, Ameliával (Imogene Wolodarsky) és Faith-szel (Ashley Aufderheide) kénytelen elhagyni a családi otthont és egy zsúfolt cambridge-i lakásba költözni, hogy itt találjon egy tisztességes munkát a tisztességes megélhetés reményében.

Életünk apuval (Infinitely Polar Bear, 2015)

4. Ha igaz volna… (Just Like Heaven, 2005)

David Abbot (Mark Ruffalo) San Franciscóba költözik, de ami itt vár rá, azt még álmában sem gondolta volna. Egy titokzatos nő időről időre feltűnik az új lakásában, akit Elizabethnek (Reese Witherspoon) hívnak, és váltig állítja, hogy ez az ő lakása. A zárak kicserélésével sem lehet távol tartani a nőt, aki úgy tűnik, kénye kedve szerint bukkan elő és tűnik el. David megpróbál a dolgok végére járni, ám a helyzet sokkal borzongatóbb, mint azt gondolta volna.

Ha igaz volna... (Just Like Heaven, 2005)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·