FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 39. születésnapját Scarlett Johansson – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

Most ünnepli 39. születésnapját Scarlett Johansson – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

16166

Érdekességek Scarlett Johansson színésznőről

Scarlett Johansson négyszeresen Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő, akit fiatalsága ellenére óriási tehetségnek kiáltottak ki már a 90-es évek közepén is. Pályafutását A suttogó című 1998-as filmmel alapozta meg. Azóta több kasszasikerben is szerepelt és máig korunk egyik legmeghatározóbb színésznője. A Bosszúállók Fekete Özvegye jelenleg is a fiatalabbak táborát erősíti, hiszen a napokban még mindig csak a 39. születésnapját ünnepli. Ennek alkalmából összegyűjtöttünk az életéből néhány érdekességet, hogy egy picit jobban megismertessük a kedves Olvasóinkkal.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Scarlett Johanssonról

10. Scarlett Ingrid Johansson néven, 1984. november 22-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Apja, Karsten Johansson dán származású építész, anyja lengyel zsidó emigráns családból származó Melanie Sloan színésznő..

9. Scarlettnek 4 testvére van: egy nála 3 perccel fiatalabb ikerfivére, Hunter, két fiútestvére, Christian és Adrian, és egy lánytestvére, Vanessa.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Scarlett Johanssonról

8. Nyolc évesen (1992) szerepelt először a tévében a Late Night with Conan O’Brian első évadjában, majd 2 évvel később egy off-Broadway produkcióban, a Sophistry-ben Ethan Hawke oldalán.

7. A filmesek akkor figyeltek fel rá igazán, amikor Robert Redford mellett egy sérült kamaszlányt játszott A suttogóban. Ezután sorra érkeztek hozzá a forgatókönyvek. A suttogó-ban elsőfilmesként tüntettek fel a stáblistán, holott ez már a hetedik nagyjátékfilmje volt.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · ·