FILMEZZUNK.HU
Az Dallas színésznőjének szépsége az évek során nagyon megfakult - Priscilla Presley a plasztika rabjává vált

Az Dallas színésznőjének szépsége az évek során nagyon megfakult – Priscilla Presley a plasztika rabjává vált

7709

Az Dallas színésznőjének szépsége az évek során nagyon megfakult – Priscilla Presley a plasztika rabjává vált

Az egykor gyönyörű színésznő a plasztika rabjává vált. Az 1945-ös születésű Priscilla Presley – mint oly sokan Hollywoodban – nem tudott megbékélni az idő múlásával. A Csupasz pisztoly és a Dallas színésznőjének szépsége az évek során fakulni kezdett, ezért úgy döntött, hogy plasztikai műtétekkel próbálja magát fiatalon tartani.

Így néz ki ma Elvis Presley ex-felesége, a túlplasztikázott Priscilla Presley

Elvis Presley egykori felesége, a 1945-ben született Priscilla Presley már az első ráncok megjelenésekor plasztikai sebészhez fordult, azonban az eredmény nem lett túl szép. Több további beavatkozást is végeztek rajta az előző, sikertelen műtétek korrigálására, de sajnos nem sikerült javítani a helyzeten. Azoknak, akik az ötvenes-nyolcvanas években készült fotókat nézegetik róla, szinte elképzelhetetlen, hogy a csillogó szemű, szexi szépség ugyanaz volt, mint aki most torz arccal próbál mosolyogni a kamerába. Íme Priscilla Presley 1960-ban és napjainkban:

Az Dallas színésznőjének szépsége az évek során nagyon megfakult - Priscilla Presley a plasztikai műtétjei előtt így nézett ki

10 meglepő érdekesség a tragikusan, idő előtt elhunyt Brittany Murphy-ről

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·