FILMEZZUNK.HU

Leonardo DiCapriora ismét rátalált a szerelem

2299

Leonardo DiCapriora ismét rátalált a szerelem

Az Oscar-díjas filmsztár hivatalosan is kikerült a randipiacról, úgy tudni kizárólagossá tette a kapcsolatát a szépséges 25 éves szupermodellel, Vittoria Cerettivel. Leonardo DiCaprio híres arról, hogy csak 25 éves vagy annál fiatalabb nőkkel randizik, de úgy tűnik, új barátnője, Vittoria Ceretti lehet végre az a nő, aki megtörheti ezt a szokását.

A Titanic 48 éves sztárja megőrül az olasz szupermodellért, és bennfentesek források megerősítették, hogy a színész kizárólagossá tette kapcsolatukat. „Leo megőrül Vittoriáért, minden porcikáját lenyűgözőnek találja. Tetszik neki, amerre ez a dolog tart, és most csak vele találkozgat. Nagyon intelligens, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy partnerben keres.”

Leonardo DiCapriora ismét rátalált a szerelem

Vittoria Ceretti az a nő, akinek sikerült újonnan elcsavarnia Leo fejét

E tulajdonságok között szerepel Vittoria érdeklődése a környezetvédelmi ügyek iránt, ami hatalmas piros pontot jelentett a Megfojtott virágok színésze számára. Leonardo a Leonardo DiCaprio Alapítvány 1998-as megalapítása óta fáradhatatlanul küzd a biológiai sokféleség, az óceánok és az erdők védelmének támogatásáért.

A 10 legjobb film Leonardo DiCaprio szereplésével

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · · ·