FILMEZZUNK.HU
64 éves lenne Michael Clarke Duncan – Egykori barátja, Tom Hanks így emlékezett meg róla

65 éves lenne Michael Clarke Duncan – Egykori barátja, Tom Hanks így emlékezett meg róla

11037

65 éves lenne Michael Clarke Duncan – Egykori barátja, Tom Hanks így emlékezett meg róla

Az akkor 54 éves színész, Michael Clarke Duncan 2012-ben kapott szívrohamot, éjjel leállt a szíve, és csak barátnője gyors reakciójának és lelkierejének köszönhette, hogy akkor életben maradt. Azonban sajnos a sztár nem tudott felépülni a betegségből, így két hónappal később végleg elköltözött az élők sorából.

Halálsoron (The Green Mile, 1999)

Barátnője, az akkor 38 éves Omarosa Manigault végig ott volt Michael Clarke Duncan mellett, csak egy rövid időre el kellett hagynia a kórtermet, a színész pedig éppen akkor halt meg.

“Teljesen összetörtem. Ő volt életem szerelme!”

– nyilatkozta akkor a 38 éves Manigault. Egykori barátja, Tom Hanks, aki együtt játszott a színésszel a mára már ikonikussá váló Halálsoron című filmben, megilletődötten nyilatkozott.

“Ez egy óriási veszteség. Ő egy csoda volt, egy kincs mindannyiunk számára. Tele volt szeretettel, sőt, maga volt a szeretet, a kedvesség. Ő volt a legjobb ember, akivel valaha együtt dolgozhattam.”

– mondta el az Oscar-díjas színész. Michael Clarke Duncan kezdetben testőrként dolgozott – többek között Will Smith és Jamie Foxx mellett -, majd egy kisebb reklám után megkapta az egyik szerepet az Armageddonban. Itt kötött barátságot Bruce Willisszel, aki később beajánlotta a marcona férfit a Halálsoron című filmbe.

Így néz ki napjainkban minden idők legismertebb gyereksztárja, Macaulay Culkin

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·