FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Ben Stiller film, amit mindenképpen látnod kell

A 10 legjobb Ben Stiller film, amit mindenképpen látnod kell

21159

6. Madagaszkár (Madagascar, 2005)

Az állatkerti állatok, Alex (Ben Stiller-hang), az oroszlán, Marty (Chris Rock-hang), a zebra, Melman (David Schwimmer-hang), a zsiráf és Gloria (Jada Pinkett Smith-hang) a víziló jól megvannak a maguk kis környezetében. Marty azonban szeretné megízlelni a szabadság ízét, ezért néhány pingvinnel együtt megszökik. Barátai azonnal a zebra nyomába erednek, de olyan kalandokban lesz részük, melyekről álmodni sem mertek volna.

A mese számos más filmre tartalmaz utalást, például Tarzan, Az oroszlánkirály, A majmok bolygója, Amerikai szépség, Tűzszekerek, A számkivetett, Shrek. Az eredeti történetben egy oroszlán, egy zebra, egy víziló és egy okapi szerepelt volna, de a készítők végül zsiráfra cserélték az utolsó szereplőt. Az eredeti forgatókönyvben Juliennek sokkal kevesebb szerep jutott volna, ám szinkronhangja, Sacha Baron Cohen olyan meggyőzően keltette életre a figurát, hogy a rendező átíratta a történetet.

5. Starsky és Hutch (Starsky & Hutch, 2004)

David Starsky (Ben Stiller) egy megállíthatatlan nyomozó, aki mániákusan üldözi a bűnt. Lelkesedése olyan nagy, hogy senki sem bírja sokáig tartani vele a tempót. Legújabb társa Ken Hutchinson (Owen Wilson), egy kissé “romlott” zsaru. Nem végzi rosszul a dolgát, csak éppen még azt nem döntötte el, hogy a törvény melyik oldalán is áll. Ketten együtt ülnek be Starsky tűzpiros Gran Torinójába, hogy felderítsenek egy gyilkossági ügyet. A nyomozás során Hutch egyik informátora és egy pom-pom lány is a segítségükre lesz.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - Starsky és Hutch

Ez volt Ben Stiller és Owen Wilson 6. közös filmje. Stiller egy kaszkadőriskolában tanult, hogy az autós jelenetek egy részében ő vezethessen.

4. Jószomszédi iszony (Duplex, 2003)

Alex (Ben Stiller) és Nancy (Drew Barrymore) az ígéretes fiatal pár beköltözik álmai otthonába. Csupán egy apró szépséghibája van az álomháznak, hogy a felső szinten egy életjáradékos anyóka tengeti napjait. Alex és Nancy nem is sejtik, hogy a látszólag barátságos és rozoga hölgy valójában egy undok, rosszindulatú nyanya. Egy ravasz, dörzsölt, minden hájjal megkent banya. Egy elvetemült, megátalkodott, gonosz, égetnivaló szipirtyó! Tébolyító harc kezdődik a nyugalomért és a lépcsőházért.

Jószomszédi iszony 2003

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·