FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Ben Stiller film, amit mindenképpen látnod kell

A 10 legjobb Ben Stiller film, amit mindenképpen látnod kell

21160

3. Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum, 2006)

Larry (Ben Stiller) élete nem úgy alakul, ahogy szeretné, és amikor legújabb találmányával is felsül, kénytelen  éjjeliőrként munkát vállalni a Természetrajzi Múzeumban. Már az első éjszaka elképesztő kalandokat él át: a kiállított dinoszauruszok, vadállatok és történelmi alakok egyszer csak életre kelnek, az életét pedig maga Theodoe Roosevelt (Robin Williams) menti meg. Larry nem akar csalódást okozni fiának azzal, hogy ismételten kirúgják, ezért minden erejével a múzeum megmentéséért küzd.

Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum, 2006)

Annak ellenére, hogy számos jelenetben láthatjuk őket, forgatás során Ben Stiller és Owen Wilson mindössze egyszer találkoztak. Owen Wilson eredetileg csak egy rövid cameo erejéig szerepelt volna a filmben, de karaktere annyira tetszett a tesztközönségnek, hogy emiatt átírták a forgatókönyvet. Az idomárok heteket foglalkoztak a majommal, hogy megpofozza és megharapja Ben Stillert. 2006-ban a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

2. Trópusi vihar (Tropic Thunder, 2008)

A délkelet-ázsiai dzsungelben egy hatalmas költségvetésű filmet forgatnak. A háborús film sztárok sorát foglalkoztatja, azonban a kiadások ára az egekbe szökik, ezért a stúdió szeretné leállítani a forgatást. A rendező nem hajlandó eleget tenni az utasításoknak, és folytatja a munkálatokat. Stábjával egyre beljebb kerül a dzsungelbe, ahol veszélyes alakokba botlanak.

Ben Stiller nem csak főszerepel az alkotásban, de ő maga is rendezte. Robert Downey Jr. nem akarta elvállalni a szerepet, mert nem találta helyesnek, hogy afroamerikainak sminkeljék a szereplőket. Később mégis elfogadta a felkérést, mert nagyon tetszett neki a forgatókönyv és szívesen játszott volna együtt Ben Stillerrel és Jack Blackkel.

1. Apádra ütök (Meet the Parents, 2000)

Greg (Ben Stiller) szerelmes Pambe (Teri Polo), és meg akarja kérni a kezét. Amikor a pár elutazik New Yorkba Pam húgának esküvőjére, Greg elérkezettnek látja az időt a lánykérésre. Ám amikor megismerkedik a lány családjával, és főleg a félelmetes apósjelölttel, Jack Byrnes-szal (Robert De Niro), úrrá lesz rajta a pánik. Innentől kezdve minden próbálkozása valahogy balul sül el.

Apádra ütök (2000, Meet the Parents)

Ben Stiller éppen akkor kérte meg barátnője, Christine Taylor kezét, amikor a filmet forgatták. Stiller elmondta, hogy engedélyt kért Taylor apjától a lánykérés előtt és eléggé hasonló szituációban találta magát, ugyanis Christine apja is elég erős személyiség, akinek egy security vállalata van. Azért annyira nehéz dolga mégsem volt vele, mint filmbéli karakterének a leendőbeli apósával.

Le a kalappal! Sharon Stone 65 évesen is bomba formában van

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Ben Stiller produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt; Érdekességek forrása)

//batigoool/

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·