FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Julianne Moore film, amit látnod kell

A 10 legjobb Julianne Moore film, amit látnod kell

20532

6. Hannibál (Hannibal, 2001)

Hannibal Lecter szökevényként éli életét Firenzében, miközben egyik korábbi áldozata, Mason Verger mindent megtesz azért, hogy bosszút álljon rajta. Azonban a kegyetlen doktort csak egy ember, az FBI-ügynök Clarice Starling tudja az Államokba csalogatni. Verger megpróbálja rábeszélni az ügynököt, hogy folytassa a nyomozást Hannibal után, az emberevő pszichológus pedig csakhamar előbújik rejtekhelyéről.

Hannibál (Hannibal, 2001)

5. Az órák (The Hours, 2002)

Az egyetlen nap alatt játszódó filmben három különböző időben élet nő életét ismerhetjük meg, ám sorsuk összefonódik… 1923-ban Virginia Woolf (Nicole Kidman), angol írónő nekikezd első regényének, a Mrs. Dalloway-nek. 1951-ben Laura (Julianne Moore), a problémákkal küzdő terhes feleség bulit szeretne rendezni a férjének, ám a készülődés közben megtalálja Virginia Woolf regényét, és olvasni kezdi. 2001-ben Clarissa (Meryl Streep), egy kiadónál dolgozó leszbikus nő ünnepséget szeretne rendezi barátjának, aki AIDS-ben szenved. Mindhármukat hasonló problémák foglalkoztatják: hogyan érhetik el a boldogságot.

Az órák (The Hours, 2002)

4. Áldatlan állapotban (Nine Months, 1995)

Samnak megvan mindene, ami szem-szájnak ingere: csodás barátnő, pompás állás és egy tűzpiros csodaautó. Ám az életben semmi nem lehet tökéletes. Akkor csap be a legnagyobb ménkű, amikor a legderültebb az ég! Gyereke lesz! Az idő fogy, Samnek egyre sietősebb: 9 hónap alatt be kell hogy nőjön a feje lágya, végre igazi felnőtté kell válnia.

Áldatlan állapotban (Nine Months, 1995)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·