FILMEZZUNK.HU
Brendan Fraser érdekességek

8 dolog, amit nem gondoltál volna a születésnapját ma ünneplő Brendan Fraser-ről

16741

Brendan Fraser érdekességek

Brendan Fraser kanadai-amerikai színész, aki leginkább az 1997-ben bemutatott Az őserdő hőse című vígjátékból és az 1999-ben bemutatott A múmia című kalandfilmből és folytatásaiból, A múmia visszatérből és A múmia – A sárkánycsászár sírjából ismert. Filmszerepei mellett feltűnt televíziós sorozatokban, játszott színházi darabokban és több fotókiállítása is volt már. Brendan a napokban ünnepli születésének az 55. évfordulóját, melynek apropójából íme néhány dolog, amit még biztosan nem hallottál róla.

8 dolog, amit nem gondoltál volna Brendan Fraser-ről

8. Gyerekkorában a család sokat költözködött, éltek Amerikában, Kanadában és Európában (Hollandia) is, emiatt sokszor kellett iskolát váltania, és ez beilleszkedési gondokat is okozott a fiúnál.

7. Tízévesen, egy londoni nyaralás közben látta az Oliver! című musicalt, ami elvarázsolta, és ennek hatására döntött úgy, drámaórákra fog járni.

8 dolog, amit nem gondoltál volna Brendan Fraser-ről

6. Amíg Kanadában éltek, Torontóban bentlakásos fiúiskolába járt, ahol megtanult folyékonyan beszélni franciául. Huszonhárom éves korában költözött Los Angelesbe.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·