FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Julianne Moore film, amit látnod kell

A 10 legjobb Julianne Moore film, amit látnod kell

20533

3. Versenyben az elnökségért (Game Change, 2012)

A Versenyben az elnökségért című filmdráma a 2008-as amerikai elnökválasztásért vívott küzdelem részleteibe enged betekintést. A történet lényegében a Barack Obamval szemben álló republikánus, John McCain és az addig ismeretlen helyettesének, Sarah Palinnak (Julianne Moore) élre törését, majd csúfos bukását meséli el.

Versenyben az elnökségért (Game Change, 2012)

2. Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love, 2011)

Cal Weaver (Steve Carell) mindent megkapott az élettől, amire egy férfi vágyhat:  klassz munka, szép ház, helyes gyerekek és ráadásul diákkori szerelmét vette nőül. Ám mégsem felhőtlen a boldogsága, mert kiderül, hogy csodálatos felesége megcsalja és még válni is akar. Cal élete gyökeresen megváltozik, estéit egy közeli bárban tölti, ahol megismerkedik a vagány Jacobbal (Ryan Gosling ), aki feltárja előtte új életének lehetőségeit: csajozás, tivornyák, férfias öltözködés. Cal azonban nem biztos benne, hogy készen áll az új életére.

Őrült, dilis, szerelem

1. Megmaradt Alice-nek (Still Alice, 2014)

Alice Howland (Julianne Moore), a nyelvészprofesszor boldog házasságban él, három felnőtt gyermeke van. Egy nap egy szörnyű kórt diagnosztizálnak nála, melynek következtében elfelejti a szavakat. A nő rosszabbodó állapota az egész családot nehéz feladat elé állítja.

Megmaradt Alice-nek (2014)

Így nézett ki 18 évesen Meghan Markle, a sok plasztikai beavatkozás előtt

(Történetek forrása)

//Lina//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·